StoryEditorOCM
Showbiz‘ZAUVIJEK AUTOR‘

‘Massimo je zamalo poginuo u stanu Alke Vuice zbog bijesa naše tv zvijezde!‘: redatelj Volarić otkriva pikantnu epizodu

Piše SCENA SD
2. lipnja 2024. - 23:21
Massimo o Alki u dokumentarcu: Bila je toliko lijepa djevojka da joj je teško itko odoljevao, cijeli Zagreb se za njom okretao, a mnogi danas poznati glazbenici uzdisaliNova Tv, Cropix

Dokumentarni serijal "Zauvijek autor“, koji je izazvao izniman interes gledatelja i medija, nastavlja se na HRT1 u utorak, 4. lipnja u 20 i 15, epizodom o životu i turbulentnoj karijeri Alke Vuice.

Scenarist i redatelj serijala snimljenog u produkciji Hrvatskog društva skladatelja, Cantusa i HRT-a, Toni Volarić, i ovaj je put za "Slobodnu" otkrio neke pojedinosti nove epizode:

"Intervju s Alkom snimili smo te pandemijske 2021. godine u njezinoj kući u Umagu. Neuobičajeno otvoreno govorila je o svom putu tekstopisca i pjevačice, počecima probijanja u glazbene krugove i pisanju brojnih tekstova za druge izvođače, pa tako i onih za velike Josipine hitove ‘Gdje Dunav ljubi nebo‘ i ‘Danas sam luda‘, a manje je poznato da je upravo ona autorica teksta za Oliverov hit, zapravo prepjev ‘Bez duše lijepa‘.

Jedan od sugovornika u filmu bio je i danas, nažalost, pokojni Massimo koji je ispričao kako je Alka bila toliko lijepa djevojka da joj je teško itko odolio, da se cijeli Zagreb za njom okretao, a mnogi danas poznati glazbenici uzdisali...

image

Neno Belan u serijalu ‘Zauvijek autor‘ govori o Alki Vuici

Inače, o Alki u filmu, govore još i Boris Novković, Miroslav Rus, Željko Bebek, Neno Belan, Josipa Lisac i Nina Badrić.

Nova epizoda serijala otkriva i kako je Alka odlučila i sama početi pjevati, te kako je napisala dva svoja najveća hita "Laži me“ i "Otkad te nema“.

"Priznaje u filmu kako su joj baš oni kupili stan, odjeću i automobil..." - otkriva redatelj Volarić, te nagoviješta detalj iz dokumentarca koji će, kako kaže, zasigurno zaintrigirati javnost.

image

Alka je otkrila s koja je dva hita kupila stan i garderobu

"Jer ono što se Massimu dogodilo na jednom tulumu u Alkinu zagrebačkom stanu jedna je od većih i šokantnijih tajni iza kulisa hrvatske glazbene scene. Ukratko, mogao je poginuti zbog bijesa jedne danas pokojne televizijske zvijezde..." - otkriva nam Volarić, a ostatak ćemo čuti u samoj emisiji.

Inače, prve tri epizode serijala "Zauvijek autor", one o Gibonniju, Vjekoslavi Huljić i Zrinku Tutiću dostupne su i na YouTubeu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. lipanj 2024 23:26