StoryEditorOCM
ShowbizPRAVILA SE ZNAJu

Čuveni splitski veteran čekira nedozvoljene stvari, kante za smeće brzo se pune! ‘It‘s not fair!‘ viče partijanerica

Piše Frano Kiso
12. srpnja 2024. - 23:28

Redari su imali pune ruke posla na prvoj festivalskoj večeri Ultre Europe i nedugo nakon otvaranja ulaza počele su se stvarati gužve koje su kulminirale oko 22 sata.

Pozamašan broj osoblja koje je pregledavalo posjetitelje kao da nije bilo dovoljan, jer su partijaneri očigledno ignorirali upute o zabrani unošenja određenih predmeta.

Upaljači, lepeze, tablete za alergiju, boce s tekućinom, e-cigare, pribor za šminkanje, svega imamo - kaže nam redarka Danira, a do nje je stajao Boris Lapenda Lav, inače predsjednik Udruge veterana 4. gardijske brigade, koji je glasno recitirao upute redarima što bacati, što ne. A bacalo se dosta toga i kante za smeće su se brzo punile, na ogorčenje posjetitelja koji su često ulazili u očajničke pregovore.

image
Frano Kiso

Tek su se sa strane ostavljale skupocjenije stvari ili one od veće važnosti, koje će posjetitelji pokupiti prilikom izlaska s festivalske površine.

image
Frano Kiso
image
Frano Kiso

"It‘s not fair!" - ogorčeno je vikala jedna posjetiteljica, no osoblje je bilo usmjereno na uvođenje reda kako ne bi došlo do neželjenih posljedica i ugroze drugih.

image
Saša Burić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 07:57