StoryEditorOCM
ShowbizPJEVAČICA MAGAZINA

Andrea Šušnjara otkrila da je u vezi s Nijemcem: Isprva nije znao hrvatski, no zbog mene se preselio u Split!

Piše I. P.
13. srpnja 2024. - 18:49

Andrea Šušnjara dosad je nerado govorila o svom ljubavnom životu, no sad je progovorila o svojoj vezi. Pjevačica Magazina posljednjih nekoliko godina u sretnoj je vezi s Nijemcem, koji se zbog nje preselio u Split. 

- On će me ubit ako sad pričam o njemu jer je on jedan običan, normalan čovjek. Inače je Nijemac, tako da je to bilo vrlo zanimljivo u početku zato što ja ne znam njemački jezik, ne namjeravam ga naučiti, tako da sam ga u početku dosta ispravljala. Sad već priča poprilično tečno tako da ne bi nikad rekli da je rođen u Njemačkoj i da je živio sve do prije par godina, tako da sretno sam zaljubljena - rekla je za IN Magazin.

Iako je u sretnoj vezi nekoliko godina o braku još ne razmišlja.

- ‘Teška sam po tom pitanju, vrlo teška. Imam neke traume iz djetinjstva, iz prošlosti, privatne naravi, tako da ne odlučujem se za to olako. Mislim da ljudi danas taj pojam shvaćaju preolako, tako da ja moram jako dobro razmisliti i moj dečko mora biti jako, jako uporan da bih se ja eventualno udala. Mislim nikad ne reci nikad, ali zasad mi to nije u planu - rekla je. 

image
Vedran Peteh/Cropix

Andrea Šušnjara nedavno nam je dala eskluzivni intervju u kojem nam je otkrila da Magazin napušta na jesen nakon što je 14 godina provela u bendu. Otisnut će se u solo glazbene vode, a nastavit će suradnju s Huljićima koji će joj pisati pjesme. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 08:37