StoryEditorOCM
ShowbizSPREMNA JE

Andrea Šušnjara o novoj pjevačici Magazina: Sugerirala sam par favorita. Ali to na kraju sve ostaje na Tonču Huljiću...

Piše SCENA SD
31. srpnja 2024. - 20:24

Najdugovječnija pjevačica Magazina, Andrea Šušnjara, pred kamerama Nove TV se prisjetila svoga prvog samostalnog nastupa.

‘‘U Bibinjama, cijelu večer je nestajalo struje, tako da smo nekoliko puta bili prekidani, a ja koja nisam znala sve pjesme tečno kao danas, pa onda taman ono, a joj uspjela sam, super – stane, mrak, nema struje. Onda idemo ispočetka, ispočetka, toliko sam se bila, toliko zbunila, imala sam tolIku tremu‘‘, prisjetila se splitska pjevačica. 

Ispričala je i ludu situaciju koja joj se dogodila u Opatiji kad su članovi benda - otišli iz hotela bez nje!

‘‘Znači imali smo koncert, i oni su načuli da ja moram odraditi neko snimanje. I oni su lijepo se ujutro ustali, i otišli bez mene! Došla sam ujutro na recepciju, onako s koferima, i pitam čovjeka gdje je grupa Magazin, a on kaže: Oni su vam otišli već odavno!", kroz smijeh je ispričala Andrea.

Pravi razlog odlaska iz grupe je, kaže, njezina želja za promjenom, no sigurna je da od Magazina ne može, niti želi pobjeći. Spremna je, kaže, na novi početak i ne plaši se.

‘‘Neću sad sigurno postati reperica, ili ne znam šta. Ali sigurno će biti nekih malih promjena i to me jako veseli. Kao glazbenica volim sebe istraživat u nekim drugim žanrovima i pjesmama‘‘, najavila je. 

Otkrila je i da u odabiru nove pjevačice Magazina sudjeluje s pokojim prijedlogom. No, kaže, zna se čija je riječ posljednja.

Magazin ima novu pjevačicu! Huljić ne želi otkriti ime, ali najavljuje: Čeka vas promjena! Vođen sam srcem. Vidjet ćete

‘‘Pa ja jesam njima, ovako, sugerirala par svojih favorita. Ali to na kraju sve ostaje na Tonču Huljiću, mislim, on je alfa i omega benda, tako da, mislim da se samo njega pita‘‘, iskrena je.

image

Andrea o Tonču: On je alfa i omega benda, pita se samo njega

Livio Andrijić/Cropix

Andrea Šušnjara je sretno zaljubljena, o svojem dečku iz Njemačke ne otkriva previše. On je zbog nje naučio hrvatski, no ona njemački, priznaje, ipak teško svladava, ispričala je za In magazin.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 22:17