StoryEditorOCM

Oni imaju sve – od tradicionalnog do čobanca 22. stoljeća

Piše Promo
17. rujna 2020. - 15:00

S tri vrhunska vinogorja među kojima je u svijetu poznato Kutjevo, lokalnim namirnicama, izvrsnom tradicijskom kuhinjom, ali i njezinim modernim varijantama, Požeško-slavonska županija raj je za gurmane

Neće ga propustiti istinski ljubitelji slavonske kuhinje, u njemu će uživati i oni koji prvi put posjete ovaj dio Hrvatske, u ponudi je gotovo svih restorana koji drže do tradicije, a niti jedna proslava ne može proći da se ne krčka u kotliću na otvorenoj vatri nekoliko sati. Čobanac je pravi turistički hit, nezaobilazno jelo u Požeško-slavonskoj županiji.



S najmanje tri vrste mesa, ne štedi se na začinima, posebno na mljevenoj crvenoj paprici, pa ga možete kušati od najljućih do nešto blažih varijanti. Sve ovisi o ukusu kuhara i njegovoj  komb...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 16:47