StoryEditorOCM
PanoramaDAO JE RIJEČ

William se Kateinim roditeljima davno zakleo na ovo, sigurno ih neće izdati; ‘On zna najbolje koje je žrtve podnijela‘

Piše MOZAIK SD
26. ožujka 2024. - 16:11

Princ William dao je vrlo emotivno obećanje majci i ocu Kate Middleton prije njihovog vjenčanja. Te su riječi postale još dirljivije nakon što je 22. ožujka javnost saznala da princeza od Walesa boluje od raka.

Kako bi joj dokazao ljubav i ozbiljne namjere, njezinim je roditeljima prije braka rekao: "Uvijek ću se brinuti za nju". Vjeruje se da to obećanje nikada nije prekršio.

image
Andrew Milligan/Afp

Kate Middleton i princ William upoznali su se dok su bili studenti na Sveučilištu St. Andrews. Dolaze iz potpuno različitih obitelji i sredina. Kad se pristala udati za njega, na romantičnom putovanju u Keniju, znala je da će joj se život promijeniti na milijun načina.

image

Carole Middleton

Glyn Kirk/Afp

"On zna više od ikoga žrtve koje je podnijela kako bi bila s muškarcem kojeg voli. Zato znam da će prevrnuti nebo i zemlju da sada bude uz nju i učini ono što je najbolje za njihovu obitelj. Koliko god bude potrebno", rekla je dopisnica Daily maila Rebecca English, piše Kurir.

image

Michael i Carole Middleton

Stefan Rousseau/Afp

Princ od Walesa vrlo je blizak sa svojom punicom. On i Kate oponašali su njihove roditeljske metode u odgoju svoje djece, Charlotte, Georgea i Louisa.

Majka Kate Middleton, Carole, jako je uznemirena zbog bolesti svoje kćeri, ali je smogla snage da sa suprugom Michaelom brine o unucima. Činjenica da su "normalna" obitelj bit će od velike koristi djeci tijekom princezinog oporavka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 14:56