StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU?

Tjedni horoskop: Rakovi imaju povećanu zaradu, Djevice su umorne i zasićene obavezama, Strijelci imaju prilike za flert

Piše MOZAIK SD
28. srpnja 2024. - 08:01

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Vrući ljetni dani donose vam puno razloga za zadovoljstvo. Bit ćete privlačni, poželjni i šarmantni, a zavođenje će vam biti u malom prstu. Nećete se bojati izazova pa ćete bez oklijevanja prihvatiti poslovni premještaj ili promijeniti firmu. Želja za izazovima i novim iskustvima vodit će vas u hrabre podvige. 

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

 

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Opteretit će vas stres oko posla i kućanskih ili obiteljskih izazova. To će pridonijeti slabijem raspoloženju i čangrizavosti. Pripazite da u ljutnji ne kažete nešto što ne mislite. Ako surađujete s članovima obitelji, razlike u mišljenju i poslovnoj strategiji mogle bi dovesti do svađe, pa i naprasnog prekida suradnje.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Privlačit će vas izazovi, no potreba za promjenama na poslovnom planu mogla bi vas potaknuti na nepromišljene korake. Unatoč tome, pratit će vas sreća. Čak i ako počinite grešku, posljedice neće biti dalekosežne. Ako ste na odmoru, obilazit ćete koncerte i fešte, što vam donosi priliku da se zabavite ili zaljubite.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Tjedan je sjajan za sastanke i pregovore. Projekti na kojima radite donose vam društveni i poslovni ugled, ali i povećanu zaradu. Želja za sigurnošću bit će vam jaka motivacija. Razgovarat ćete s voljenim o sklapanju braka ili rješavanju stambenog pitanja. Samci će oprezno pristupati neznancima zbog želje da se zaštite.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Ljudi će vam češće prilaziti i upućivati komplimente, a neki će vam jasno dati do znanja da vas žele bolje upoznati. Pred vama je početak uzbudljive ljetne avanture koja bi mogla prerasti u nešto više. Ostavljat ćete dobar dojam na poslovne partnere i potencijalne klijente, a neka poznanstva koristit će vam u bližoj budućnosti.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Umorni ste i zasićeni obavezama pa bi bilo idealno da provedete ovaj tjedan na ljetovanju. Odaberite neko mirno i nerazvikano mjesto koje će vam pružiti priliku da se dobro odmorite. Niste raspoloženi za izlaske, flert i zavođenje, jer ste suviše umorni da biste se trudili zablistati u društvenim situacijama. 

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Imate li priliku, iskoristite ove dane za putovanje s voljenim. Odmak od svakodnevice unijet će dozu uzbuđenja u vaš odnos. Samci će osvajati simpatije šarmom i smislom za humor, a zavoditi dubokim pogledom koji obećava eksploziju strasti. Pogodno je vrijeme da stupite u akciju i počnete ostvarivati ambiciozne planove.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Vaš će rad biti izložen oku javnosti koje neće tolerirati pogreške. Izbjegavajte sukobe s ljudima koji su na višem položaju od vas. U intimnim odnosima doći će do porasta tenzija, a vaša tvrdoglavost i sklonost dominaciji bit će odgovorna za nastalu situaciju. Nećete imati razumijevanja za partnerove želje i potrebe.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Imat ćete nekoliko prilika za flert, a nije isključeno ni da će vam se udvarati privlačni stranac. Parovi neće izbjeći povremene prepirke, no one će samo dodatno začiniti njihov odnos. Razmišljajte o posljedicama svojih riječi i postupaka. Pazite da se ne zamjerite šefu ili kolegi čija vam je podrška neophodna.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Do izražaja će doći vaša praktičnost i posvećenost rješavanju poslovnih problema. Pružit će vam se prilika da ostvarite dobru zaradu, no previše ćete raditi i umarati se. Moguće su rasprave s partnerom i bližnjima, a najviše ćete se prepirati oko novca. Parovi će unatoč tome biti bliski, a najbolje će se slagati u spavaćoj sobi. 

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

U intenzivnom ste razdoblju u kojem je sve moguće - od žestokih svađa i prekida veze, do strastvenih pomirenja i spontanih zaruka. Pripazite ipak da u jednoj od svađa s voljenim ne pretjerate i kažete nešto što se ne da popraviti. Na poslu bi neka vaša izjava mogla biti krivo protumačena, što će vam ugroziti reputaciju.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Pred vama je naporan tjedan pa će vam romantika biti zadnja na pameti. Kada dođete kući s posla, bit ćete umorni i nezainteresirani za partnera. To će ga povrijediti, a moglo bi dovesti i do udaljavanja. Nepovoljno djelovanje Marsa izlaže vas stresu, umoru i nezgodama. Preinake u prehrani poboljšat će vam zdravstveno stanje.

LJUBAV: 3 POSAO: 2 ZDRAVLJE: 2

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 19:12