StoryEditorOCM
Panoramašto kažu zvijezde?

Horoskop za petak: Blizanci neće znati s novcem, Bikovi će biti dobro raspoloženi, a Lavovi umorni

Piše Mozaik SD
6. rujna 2024. - 08:00

Ovan

Stres i nervoza uzet će danak. Bit ćete umorni i obeshrabreni. Budete li sumnjali u sebe i svoje sposobnosti, netko će primijetiti da ste potišteni i čvrstim vam argumentima dokazati koliko vrijedite.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Bik

Zahvaljujući brzom metabolizmu očuvat ćete dobru liniju unatoč obilnoj prehrani. Krasit će vas vedro raspoloženje i jako samopouzdanje pa nećete dozvoliti da vas se omalovažava.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Blizanci

Nećete biti osobito štedljivi, a vaše nepromišljeno upravljanje novcem bit će izvor obiteljskih i bračnih nesuglasica. Uvažite savjete bližnjih i odrecite se stvari i luksuza bez kojih možete. 

LJUBAV: 5

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Rak

Nećete šutjeti primijetite li nepravdu. Zauzimat ćete se sebe i za ljude koji ne znaju podići glas. Radije ćete se posvađati, nego se pretvarati da je sve u redu. To bi po vama bilo dvolično.

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Lav

Osjećat ćete se umorno i pospano pa ćete odbiti pozive za izlazak i druženje. Neki će se lažima izvući iz ranije zakazanog dogovora jer neće imati volje ni za što osim za odmor pred televizorom.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Djevica

Sigurni ste u ono što radite, a jaka intuicija pomagat će vam da donosite ispravne odluke. Dobro ćete procjenjivati ljude i odmah "nanjušiti" nekoga tko je prijetvoran i ima skrivene motive.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

Vaga

Moguć je prolazni pad raspoloženja i energije. Izbjegavajte manje važne obaveze koje bi vas još više iscrpile. Ako tražite posao, netko tko ima jake veze mogao bi vam dati koristan savjet ili preporuku.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Škorpion

Duga šetnja i boravak na zraku odagnat će napetost. Previše ste izloženi stresu i ljudima koji gnjave i iscrpljuju. Nužno je da pronađete koji trenutak samo za sebe. Neki će planirati putovanje.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Strijelac

Imate visoke ambicije i zanimljive ideje, no nedostajat će vam upornosti. Ne odustajte od nečega samo zato što ste naišli na prepreku. Preporodit će vas putovanje ili boravak u prirodi.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Jarac

Moguć je porast napetosti u vezi i obitelji. Mnogi će se plesti u vaš život i imati čvrsta mišljenja o tome kako biste ga trebali voditi. Savjeti koje ćete dobivati najčešće će biti površni i promašeni.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Vodenjak

Dok ćete u romantičnoj sferi biti opušteni, izvan nje biste se mogli sporječkati. Odolite porivu da u ljutnji kažete sve što mislite jer bi bilo teško vratiti se na staro. Čuvajte se ozljeda i uzimajte vitamine.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Ribe

Naklonjen Mars donosi vam više energije, no upitno je kako je koristite. Posvetite se treniranju i šetnji ili počistite stan. To će vas toliko iscrpiti da nećete imati volje za razmirice s bližnjima.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 06:45