StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Tjedni horoskop: Ovnovima intimni život donosi nesuglasice, Blizanci često griješe, Vage moraju štedjeti

Piše MOZAIK SD
3. prosinca 2023. - 08:01

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Na poslu ćete preuzeti inicijativu i početi se više zauzimati za sebe. Obrtnici će smisliti zanimljive ideje koje će im omogućiti rast poslovanja ili povećanje zarade, dok će neki vidjeti priliku za napredovanjem u nastavku obrazovanja. Intimni život donosi nesuglasice. Nije realno da bi dragi šutke trpio vaše ispade ljubomore.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

 

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Izbjegavajte veća ulaganja i zaduživanja jer biste se mogli preračunati. Usredotočite se na ostvarenje štednje i pazite i da ne nasjednete na prevaru u želji za brzom i lakom zaradom. U dugim vezama doći će do porasta tenzija. Osjećat ćete da vas dragi sputava i ne daje vam dovoljno slobode, no riješite nesuglasice razgovorom.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Previše ste zaokupljeni svojim mislima i brigama da biste se mogli posvetiti radu. Često će vam se potkradati pogreške, a posebno bavite li se administrativnim zadacima ili izdavanjem računa. Ne uspijete li se na konstruktivan način riješiti negativne energije, mogli biste se iskaliti na nekome tko to nije zaslužio.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 2

 

RAK

22. LIPNJA - 22. SRPNJA

Planirate li se već neko vrijeme odreći cigarete ili objaviti rat suvišnim kilogramima, pravi je trenutak da sprovedete odluku u djelo. Planeti će vas obdariti snagom volje koja će vas dovesti do uspjeha. Rakovi koji su razočarani u ljubav osjetit će nalet optimizma. Mogli biste spoznati značenje ljubavi na prvi pogled.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Porast obaveza mogao bi se nepovoljno odraziti na obiteljski i društveni život i dovesti do razmirica. Posvetite dragome više vremena i pokažite mu da vam je i dalje privlačan. Nalet energije i entuzijazma donosi poslovne i obrazovne uspjehe. Nećete se bojati neuspjeha, a hrabrost i spremnost na rizik dovest će vas do uspjeha.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Nećete se moći opustiti jer ćete biti zaokupljeni obiteljskim i kućanskim obavezama i brigom o djeci ili starijim članovima porodice. Ni na poslu neće biti manje stresno, što bi vam moglo narušiti spokoj. Kada osjetite da vam je dosta svega, nađite se s društvom na piću ili otiđite na koncert. Samci, moguć je značajan susret.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 2

 

VAGA

23. RUJNA – 22. LISTOPADA

Samci će sresti zanimljivu osobu koja nije njihov uobičajen tip. Svidjet će vam se njezin karakter pa ćete se početi družiti, a s vremenom bi se iz vašeg prijateljstva moglo razviti i nešto više. Vezani, izlazak s voljenim će se pokazati kao sjajan potez. Novčane prilike su promjenjive pa je preporučljiva štednja.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

U ljubavi ćete biti pohotni, strastveni i skloni ljubomori. Samci, zanimljiv susret odvit će posve nenadano, a osoba koja će ući u vaš život osvojit će vas ljepotom i seksipilom. Usredotočit ćete se na materijalna pitanja, no čuvajte se nepromišljenih troškova. Ako se sve ne bude odvijalo po planu, reagirat ćete nepredvidivo.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Tajne veze i intrige obilježit će tjedan. Bit ćete skloni ulasku u komplicirane odnose koji neće imati mnogo izgleda za uspjeh. Ostvarivat ćete zavidne rezultate na poslu uz malo truda. Dokazat ćete se kao neumoran radnik koji se podjednako dobro snalazi u brojnim područjima, a jedini nedostatak bit će vaša nestrpljivost.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

 

JARAC

22. PROSINCA – 20. SIJEČNJA

U početku ćete sumnjičavi prema otvorenoj i pristupačnoj osobi koju ćete upoznati, no brzo ćete shvatiti da nije prijetvorna pa ćete joj dati šansu. Jarci u dugim vezama održavat će bliskost razgovorom i šalama, ali i izlascima. Merkur u vašem znaku daje vam dobre instinkte, brzo razmišljanje i istančanu sposobnost uočavanja.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Nemir i napetost koje osjećate poticat će vas na nepromišljene emotivne ispade, no čuvajte se nesmotrenih odluka. Budite promišljeniji u izjavama i postupcima i ne poduzimajte nikakve moralno dvojbene radnje. Naiđete li na ikakav problem, oslonite se na prijatelje, rodbinu i kolege. Shvatit ćete da vam mnogi čuvaju leđa.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Ako ste nedavno započeli vezu, dobit ćete jasnu sliku budućnosti. Shvatite li da s vas s trenutnim partnerom ne veže ništa više od strasti, odlučit ćete otići svojim putem. Poslovna zbivanja bit će stresna i neizvjesna. Osjećate li se nemirno i napeto, ograničite unos kofeina i okušajte se u jogi ili meditaciji.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 2

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. lipanj 2024 14:51