StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Tjedni horoskop: Blizanci održite obećanja, Rakovi nemojte ići u krajnost, Vage se vesele zabavi, Ribe pazite se svađa

Piše MOZAIK SD
31. prosinca 2023. - 08:01

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Sviđat će vam se otvorene i društvene osobe s izraženim smislom za humor. Uživat ćete u dugim razgovorima, a samci će započeti odnos koji će imati potencijal da se razvije u nešto više od flerta. Koncentracija vam je na zavidnoj razini pa se posvetite učenju. Ulaganje u obrazovanje otvorit će vam nove poslovne prilike.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Dobro ćete se snalaziti u financijskim aktivnostima. Sposobnost mudre procjene koristit će vam u trgovini nekretninama i poslovima vezanim za bankarstvo i ostale akcije. Bit ćete oprezni pred neznancima. U svemu ćete vidjeti skrivene motive, a posebno ćete nepovjerljivi biti prema osobama koje su pretjerano ljubazne.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Burno ćete reagirati na sitnice, ali pazite da ishitrenim ponašanjem ne ugrozite odnose koji vam mnogo znače. Ni ljudi koji vas vole nemaju beskrajno strpljenje pa im pokažite da ih cijenite i da se mogu osloniti na vas. Održite obećanja, poštujte dogovore i ne izvlačite se lažima iz neugodnih situacija.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Dođe li do nepredviđenih okolnosti, nemojte oklijevati zatražiti pomoć. Morate ponekad priznati da ne možete sve sami. Nezadovoljstvo izgledom ili zdravstvenom situacijom potaknut će vas da započnete dijetu ili se posvetite tjelovježbi. Nemojte ići u krajnost pa se izgladnjivati ili prijeći svoje tjelesne granice.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Osjećat ćete se odlično u svojoj koži, a dobar izgled održavati vježbanjem i pravilnim odabirom namirnica. Primat ćete broje komplimente na račun vanjštine, a samci će steći pokojeg novog udvarača. Ovo je sjajno vrijeme za flert i zavođenje, dok će parovi uživati u probuđenoj romantici. Neće vas zaobići ni poslovni uspjeh.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Uvidjet ćete važnost aktivnog načina života. Uvrstit ćete u svakodnevicu više sporta i rekreacije, a to će vam ujedno biti i novogodišnja odluka – povratak u formu i poboljšanje zdravstvene situacije. Moguće su obiteljske rasprave oko novca ili imovine, no donesite odluke hladne glave. Ako je potrebno, potražite savjet odvjetnika.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Najviše ćete se veseliti zabavi i izlascima. Samci će uživati u neobaveznom flertu, dok za ulazak u ozbiljniju vezu neće biti zainteresirani. Ipak, netko koga će upoznati mogao bi im promijeniti mišljenje i probuditi leptiriće u trbuhu. Radni dani bit će dinamični i ispunjeni kontaktima s ljudima i radom na terenu.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Nećete moći odoljeti ukusnoj hrani, što bi moglo rezultirati neželjenim kilogramima. Izgled će vam biti važan pa ćete odmah poduzeti potrebne korake, a uspješno ćete uklopiti i vježbanje u dnevnu rutinu. Novčane prilike bit će povoljne. Dobro ćete zarađivati, a moguć je priljev novca iz više različitih izvora.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Šarm, komunikativnost i uvjerljivost bit će vam veliki aduti u poslovnom svijetu. Uspostavit ćete poznanstava koja bi mogla biti korisna za vašu karijeru. Intimni život donosi mnogo uzbuđenja. Samci bi se mogli zaljubiti i započeti vezu, dok će parovi shvatiti da su spremni za idući korak - brak ili zasnivanje obitelji.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Manji pad raspoloženja odrazit će se na vaš društveni život. Izbjegavat ćete izlaske i najradije boraviti u stanu, pretražujući internet ili gledajući filmove. Za vikend ćete živnuti, a izlazak vam donosi mnogo uzbuđenja i zanimljivih susreta. Na poslu nećete davati sve od sebe, ali unatoč tome neće kaskati s obavezama.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Slobodno ćete vrijeme najradije provoditi s partnerom. Odlično ćete se zabavljati zajedno, a odlasci na koncerte, izložbe i okupljanja dat će vam nove teme za razgovor. Ako ste slobodni, privlačit će vas mlađe osobe. Sviđat će vam se njihova spontanost i neopterećenost problemima. Poslovni uspjeh ovisit će o timskom radu i suradnji.

LJUBAV: 5 POSAO: 5  ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Pazite se bračnih i obiteljskih svađa. Ni odnosi sa suradnicima neće biti skladni, no njihova će vam pomoć trebati češće nego inače. Budite ljubazniji prema onima koji vam mogu olakšati posao. Nećete se dobro nositi s nakupljenim stresom, što će pogodovati razvoju psihosomatskih tegoba, poput gastritisa ili žgaravice.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 2

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 11:55