StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU?

Tjedni horoskop: Ovnovima će jedan susret ispuniti najskrivenije fantazije, Blizanci će obilazit festivale i koncerte

Piše MOZAIK SD
21. srpnja 2024. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Nadolazeći dani donose puno zabave i smijeha. Ne želite propustiti priliku da ostvarite vrući ljetni flert, a jedan susret ispunit će vam najskrivenije fantazije. Parovi će uživati u probuđenim strastima. Vaše poslovne ideje i prijedlozi naići će  na plodno tlo, što će vas ohrabriti da se izborite za bolji status ili veću plaću.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

 

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Često ćete biti napeti i razdražljivi. Smetat će vas vrućina i visoke temperature, što će u kombinaciji s porastom obaveza i stresom dovesti do nervoze i lošeg raspoloženja. Ne otresajte se na partneru i ukućanima i izbjegavajte rasprave o osjetljivim temama. Slabe točke su vam grlo, glasnice i područje vrata. 

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Stalno ćete biti u pokretu, a najbolje će se zabavljati oni koji su na ljetovanju. Obilazit ćete festivale, koncerte i okupljanja, a naklonost osvajati smislom za humor i vedrinom. Samcima će flert biti omiljena zanimacija. U plodnom ste poslovnom razdoblju. Vrijeme je da počnete realizirati dugoročne planove.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Nedostajat će vam spontanosti i opuštenosti da biste uživali u ljubavnim igrama. Previše ste opterećeni brigom oko novca, kućanstva, posla i ostalih svakodnevnih tema pa će vam romantika biti nisko na listi prioriteta. Novac vam je važan zbog osjećaja sigurnosti, a strah od besparice i dugova poticat će vas na naporan rad.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Venera u vašem znaku donosi ugodna iznenađenja. Dragi će vam iskazivati ljubav na razne načine, a neke će obradovati romantičnim vikend putovanjem ili zaručničkim prstenom. Samci će biti puteni, a nove ljubavne priče imat će sudbonosan predznak. Pružit će vam se šansa da zabljesnete na poslu i dokažete svoje vrijednosti.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Nezadovoljni ste intimnim životom, ali nećete ništa poduzimati da to promijenite. Samci će biti suviše stidljivi i bojati se odbijanja, dok će vezani zadržavati frustracije i ljutnju u sebi te eksplodirati u nezgodnom trenutku. Smatrate da zaslužujete više na poslu, ali ne pokušavajte se na silu izboriti za bolju plaću ili poziciju.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 2

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Zračit ćete vedrinom i optimizmom koji će privlačiti druge poput magneta. Mnoge će opčiniti vaša slatka i zavodljiva osobnost zbog koje će vam se pokušati približiti. Potpora radne okoline dat će vam vjetar u leđa i ohrabriti da počnete ostvarivati dugoročne planove. Nečija preporuka pomoći će vam da dođete do cilja.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Planovi se neće ostvarivati brzinom kojom biste željeli. Zvijezde vas ovog tjedna podučavaju strpljenju i upornosti pa izvucite lekciju iz nepovoljnih događaja. Duge veze ulaze u izazovno razdoblje. Teme o kojima ne želite razgovarati mogle bi na neugodan način izaći na vidjelo. Pristupite problemima na ozbiljan i zreo način.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Popravlja vam se raspoloženje, što će imati povoljan utjecaj na odnos s voljenim. Ostavit ćete probleme iza vas i zajedno uživati u ljetnim danima. Postizat ćete uspjeh u poslovima vezanim za marketing, informatiku, turizam i obrazovanje, a povoljne prilike koje će vam se otvarati donose i sjajne financijske mogućnosti.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Imat ćete jake instinkte kada su u pitanju poslovne i financijske odluke. Nećete dozvoliti nikome da utječe na vaše mišljenje, a događanja krajem tjedna pokazat će da ste bili u pravu. Samci će izbjegavati ozbiljne i zahtjevne emotivne odnose, a povećan libido poticat će ih da ulaze u kratke i vruće ljetne avanture. 

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Malo će se toga odvijati po planu. Razne odgode, kašnjenja ili pogrešne informacije otežat će vam obavljanje posla, a situaciju će zakomplicirati vaša tvrdoglavost i nespremnost na dogovor. Vrući ljetni dani budit će u vama nemir. Ako ste u vezi ili braku, neslaganje s partnerom moglo bi vas odvesti u naručje druge osobe.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Zanemarit ćete ljubavni aspekt života i razgovarati s dragim isključivo o kućanskim obavezama, djeci, nabavci potrepština i financijama. Bit ćete umorni i neraspoloženi za dodire, što će pridonijeti udaljavanju. Usvojite zdravije navike. Pravilna prehrana i aktivan način života pogodovat će vašem zdravlju, izgledu i formi.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 13:11