StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za petak: Lavovi će voditi računa o drugima, Vage sudjeluju u tračevima, Vodenjaci odmorite se

Piše MOZAIK SD
29. prosinca 2023. - 08:01

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Vaša pozitivna energija ponukat će bliske osobe da se ozbiljno uhvate posla na kojem rade. Nalazite li se na prekretnici u ljubavi, vjerujete da ćete izabrati pravi put.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Iskoristit ćete sve što vam je na raspolaganju da oraspoložite partnera. Iako će vam se činiti da je ogrezao u pesimizam, nemojte odustati – trud će vam se isplatiti.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Sumnjajući u dobar ishod započetog posla ili ljubavne veze, opteretit ćete sebe i sve oko sebe. Negativna energija koju ćete odašiljati počet će ići na živce vašim bližnjima.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Bit ćete kreativni, a pri donošenju odluka rukovodit ćete se intuicijom. Suosjećat ćete s prijateljima koji imaju problema. Druženje s djecom popravit će vam raspoloženje.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Vodit ćete računa o drugima. Opazite li da je vaš partner nervozan ili šutljiv, morat ćete mu izmamiti osmijeh. Dobra organizacija bit će vam ključna u obavljanju zadataka.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Osjećat ćete psihički nemir i imati poteškoća u usmjeravanju energije. Obiteljski problem pomalo će vas iscrpiti. Riješite ga, a ako ne možete sami, potražite nečiju pomoć.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Sudjelovat ćete u tračevima i baviti se tuđim životima. Vaša ležernost u pristupu ljubavi neće se svidjeti partneru. Ponašat ćete se kao da ste zalutali u ljubavnu vezu.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Dan će biti ispunjeni sitnim zadovoljstvima. Brinut ćete se o bližnjima i baviti se hobijem. Ljubav će vam otkrivati nove putove pokazujući da biti u vezi ne znači biti okovan.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Brzo ćete rješavati probleme. Nekima će osobni šarm ili karizma biti glavno sredstvo u postizanju ciljeva. Izrazite li se na pravi način, promijenit ćete nečiju odluku.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Produbit će se nerazumijevanje s bliskom osobom. Naljutit će vas i prijatelji koji će vas obijediti da ste vi najviše pridonijeli takvoj situaciji. Opustite se uz knjigu.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Pokušate li šarmirati osobu koja vam se sviđa, brzo ćete se uvjeriti da i ona gaji slične osjećaje kao i vi. Poslijepodne iskoristite za odmor. Više sna dobro će vam doći.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Financije će biti glavni uzrok nesuglasica s bližnjima. Teško ćete pronaći zajednički jezik. Budete li kasnili s plaćanjem računa, nećete izbjeći opomene i zatezne kamate.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 12:04