StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU?

Tjedni horoskop; Bikovima će se zakomplicirati projekt, Djevicama tjedan započeti burno, Vage će biti popularne

Piše mozaik sd
1. rujna 2024. - 09:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Zaokupljenost obavezama udaljit će vas od partnera i obitelji. Bližnjima će nedostajati vaša prisutnost pa će vas kritizirati, no na prigovore ćete uzvraćati napadima. Davat ćete sve od sebe na poslu, ali imat ćete dojam da to ponekad nije dovoljno. Nedostatak pohvala nepovoljno će utjecati na vašu motivaciju.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Zakomplicirat će se projekt ili zadatak koji je trebao biti rutinski, što će zahtijevati promjenu plana i strategije. Iako će vas to izbaciti iz takta, potkraj tjedna pronaći ćete rješenje koje će se pokazati još boljim od prvotne zamisli. Samci bi mogli započeti flert s osobom s kojom su poslovno vezani.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Živahni ste i raspoloženi za ljubavne susrete. Izlasci i pohađanje društvenih događaja bit će idealna prilika da upoznate nove ljude. Započnete li vezu, pripremite se na eksploziju strasti. Bit ćete snalažljivi, domišljati i brzi u poslovnim okolnostima, a jaka intuicija pomagat će vam da donosite ispravne odluke. 

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Tjedan će započeti bez većeg stresa, a poslovi će se odvijati uhodanim tempom. Nakon četvrtka ulazak Marsa u vaš znak budi vam ambicioznost i želju da se istaknete. Društveni život bit će zanimljiv i sadržajan. Sklopit ćete zanimljiva poznanstva, no nijedno neće imati romantičan predznak. Zdravlje se poboljšava krajem tjedna.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Ljubavni život donosi vam zadovoljstvo. Samcima će upoznati privlačnu, zabavnu i komunikativnu osobu, dok će parovi sve raditi zajedno i o svemu razgovarati. Odlično vrijeme za učenje, smišljanje novih projekata i ideja. Mnogima će se poboljšati financijska situacija pa je moguće napredovanje ili povišica.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Tjedan će započeti burno, a nepredviđene poteškoće grickat će vam živce. Nakon srijede samopouzdanje i energija vam rastu pa ćete s manje napora dovršavati zadatke. Poslovi i situacije koji su stagnirali pokrenut će se. Vezani će biti skloni ljubomori i burnim reakcijama, no sredina tjedna donosi smirivanje tenzija. 

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Sadržajan društveni život pridonijet će vašoj popularnosti i povećati broj udvarača. Vezani će biti željni nježnosti, a dragi će se pobrinuti da im ništa ne nedostaje. Mnogi će parovi proslaviti zaruke ili se odvažiti na početak zajedničkog života. Nekima će porasti poslovni apetiti pa će intenzivnije raditi na napredovanju.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Iako i dalje gajite emocije prema bivšem partneru, možda je vrijeme da krenete dalje. Dajte prednost novim ljudima koji uđu u vaš život i unesu osvježenje. Na poslu će biti stresno, ali nakon srijede želja za uspjehom poticat će vas na akciju. Privest ćete kraju nedovršene zadatke i one koji su vam zadali puno muke.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Naklonjen Merkur u Lavu daje vam razvijene mentalne sposobnosti koje će vam olakšati izvršavanje obaveza. Pred vama je naporan tjedan pa će vam dobra koncentracija biti od pomoći kada se nađete u gužvi. Ne uzimajte dragoga zdravo za gotovo. Unesete li više mašte i romantike u vaš odnos, oboje ćete biti zadovoljniji. 

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

U stresnom ste poslovnom razdoblju u kojem će se od vas zahtijevati više truda i odricanja. Nakon srijede bit ćete iscrpljeni zbog nagomilanih obaveza, ali nećete se štedjeti. Vaša ljubavna očekivanja neće biti ispunjena. Patit ćete za osobom koja vidi u vama samo prijatelja. Nadat ćete se da će se predomisliti. 

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Naklonjena Venera istaknut će vašu privlačnost, ljepotu i sklonost flertu. Slučajan susret mogao bi biti fatalan pa se potrudite u svakom trenutku biti dotjerani i u najboljem izdanju. Iako ćete biti motivirani za rad, okolnosti neće biti povoljne. Pojedinci će vam raditi iza leđa i otežavati izvršavanje zadataka.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Iako niste zadovoljni u vezi, nemojte inzistirati na temama koje mogu pogoršati odnos s partnerom. Nećete dobiti odgovore kojima se nadate pa pričekajte povoljniji trenutak za ozbiljne razgovore. Pazite se nepromišljenih investicija i ne zadužujte se nije li neophodno. Krajem tjedna nakupljene poteškoće počinju se rješavati.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

Indira Levak 

image

Indira Levak

Neja Markicevic/Cropix/Cropix

Temperamentna pjevačica rođena je 15. rujna 1973. u znaku Djevice, što se na prvi pogled ne bi reklo s obzirom na njezinu burnu energiju. Odgovorni su za to njen Mjesec u vatrenom Ovnu i Venera u strastvenom Škorpionu, pokazatelji hrabrog i snažnog karaktera i intenzivnih emocija. Istaknuti Merkur čini je radoznalom, komunikativnom i društvenom osobom, omiljenom zbog prijateljskog stava i dobronamjerne prirode. Značajke Djevice najviše dolaze do izražaja u poslu. Organizirana je, odgovorna, orijentirana na detalje i spremna na naporan rad. U narednom razdoblju mogući su izazovi, no iz njih će izaći jača i mudrija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 12:57