StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu

Tjedni horoskop: Bikovi ne zapostavljajte partnere, Lavovi su željni strastvenih susreta, Jarci su nestabilni...

Piše MOZAIK SD
2. srpnja 2023. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Previše ste osjetljivi, a brzoplete reakcije mogle bi vas skupo koštati. Pripazite da u afektu ne ugrozite poslovni ili intimni odnos koji vam mnogo znači. Nemojte ulaziti u veća zaduženja jer bi vam neočekivani troškovi mogli prouzrokovati poteškoće. Samcima kraj tjedna donosi novu ljubavnu priliku.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Rado ćete izlaziti i zabavljati se s prijateljima. Ako ste u vezi, ne zapostavljajte partnerove prohtjeve. Potrudite se smisliti aktivnosti u kojima možete zajedno uživati, kao što su odlazak na koncert, putovanje ili sport. Oslabljen imunitet učinit će vas idealnom metom sezonske prehlade pa ne zaboravite uzimati vitamine. 

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Tjedan će biti obilježen bogatim društvenim životom. Svidjet će vam se vedra i zabavna osoba koja će vas nasmijavati. Zadobit ćete njezinu pažnju šarmom i upornošću. Parovi će se posvetiti uređenju doma ili rješavanju stambenog pitanja. Nemojte se previše izlagati jakom suncu. Zaputite se na plažu u kasnim poslijepodnevnim satima.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Iako ćete biti zatrpani obavezama, to neće nimalo utjecati na vašu motivaciju i radni učinak. Dobra komunikacija s kolegama olakšat će vam odrađivanje zadataka. Mnogima će se poboljšati novčane prilike. Uživat ćete u raznim zabavnim aktivnostima koje se odvijaju na zraku, a najviše u plivanju ili piciginu. 

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Samci će biti željni strastvenih susreta. Upustit ćete se u odnos koji će se temeljiti isključivo na požudi, ali bi se s vremenom iz njega moglo razviti i nešto više. Poslovne prilike okreću se u vašu korist. Nadređeni će vam davati sve zahtjevnija zaduženja, u kojima ćete moći dokazati koliko ste sposobni i dalekovidni.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Ljubaznost i uslužnost donijet će vam porast popularnosti u radnoj sredini. Suradnici će od vas stalno tražiti pomoć, znajući da se u sve razumijete i da vam nije teško dati savjet. Ako se osjećate nesigurno, promjena imidža ili kupnja novog komada odjeće ispunit će vas samopouzdanjem. Neki će se pomiriti s bivšim partnerom.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Ako želite zavesti simpatiju, zaigrajte na kartu duhovitosti. Odnos koji započne kao prijateljstvo mogao bi se brzo početi kretati u romantičnom smjeru. Iako ćete smatrati da zaslužujete napredovanje, nadređeni neće dijeliti vaše mišljenje. Nemojte dopustiti da vas to pokoleba jer se okolnosti uskoro mijenjaju.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Ljubavna situacija bit će osrednja. Prepirke s partnerom mogle bi narušiti vaš odnos pa se suzdržite od zlobnih komentara. Kada je riječ o poslu, nemojte dozvoliti da vas nečije provokacije ometaju u radu. Radna energija i koncentracija su vam na visokoj razini pa bi bila šteta da ih ne iskoristite na optimalan način.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Tjedan je sjajan za putovanje, a promjena sredine bit će odlična prilika da se opustite i steknete nezaboravna iskustva. Samci će osjetiti ljubavnu iskru prema osobi koju će slučajno upoznati. Osjećat ćete da vas je spojila sudbina i nastojati što prije zakazati slijedeći susret. Poslovi će se odvijati uhodanim tempom.

LJUBAV: 5 POSAO: 3  ZDRAVLJE: 4

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Niste dovoljno stabilni. Izbjegavajte rasprave s voljenima jer biste u ljutnji kazali nešto što biste mogli požaliti. Slobodne će usamljenost navesti da se upuste u vezu s osobom koja im ne može pružiti ono što traže. Pripazite na kvalitetu namirnica koje unosite u organizam i odrecite se hrane koja vam teško pada na želudac.

LJUBAV: 3 POSAO: 4  ZDRAVLJE: 3

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Parovi će se često prepirati. Pogađat će vas kritike koje vam dragi uputi, pa čak i ako vam ih kaže u dobroj namjeri. Sumnjat ćete u sebe i svoje mogućnosti. Smatrat ćete da niste dorasli poslovnim izazovima, što bi vam moglo umanjiti izglede da s vremenom dođete do željene pozicije. Pazite se sunčanice i dehidracije.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 2

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Ljubavne prilike ići će vam u korist. Zaljubljeni će biti zadovoljni smjerom u kojem se kreće njihova veza, dok će samci ostvarivati zavidne uspjehe u zavođenju. Iskoristite porast koncentracije za rješavanje zaostataka. Dobro ćete se nositi s obavezama koje vam inače zadaju muku. Pogodno je vrijeme za započinjanje dijete.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 09:53