StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za utorak: Bikovi će privlačiti poglede izgledom, a Lavovi će uživati u izlascima i sklapanju poznanstava

Piše MOZAIK SD
28. svibnja 2024. - 08:00

Ovan

Ljubavne veze bit će obilježene bliskošću i dobrom komunikacijom. Provodit ćete svaki slobodni trenutak s partnerom, što će učvrstiti vaš odnos. Iskoristite nalet energije za sport.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

 

Bik

Privlačit ćete poglede izgledom i nepogrešivim modnim kombinacijama. Neki će vam prilaziti i pitati vas koja je tajna vašeg mladolikog izgleda. Moguć je pronalazak dodatnog izvora prihoda.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

 

Blizanci

Snalažljivost i inteligencija pomoći će vam da riješite probleme koje susretnete. Imate li nesuglasica, vrijeme je da ih riješite i ostavite iza sebe. Boravak na zraku ispunit će vas vedrim mislima. 

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

 

Rak

Skloni ste nepromišljenosti i zato izbjegavajte važne odluke. Povucite se u osamu ili zatražite savjet prijatelja koji će vas odgovoriti od toga da učinite nešto što ćete požaliti. Priuštite si puno odmora.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

 

Lav

Uživat ćete u izlascima, druženju i sklapanju poznanstava. Premda vas osoba koju upoznate neće privlačiti erotski, mogli biste ostvariti blisko prijateljstvo. Očekuju vas povoljne poslovne novosti.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

 

Djevica

Svađa s roditeljem ili članom bliže obitelji pokvarit će vam raspoloženje. Nemojte bez potrebe tjerati inat i priznajte svoj dio odgovornosti za situaciju. Ako vas muči višak kilograma, počnite vježbati.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

 

Vaga

Ako ste slobodni, nenadan susret ostavit će vas bez daha. Imat ćete osjećaj da ste sreli osobu kakvu odavno priželjkujete. Najbolje ćete se snalaziti u grupi jer ćete moći podijeliti odgovornost.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

 

Škorpion

Nemojte se upuštati u tjelesne aktivnosti neprikladne za vašu dob ili formu. Ne biste izbjegli upalu ili ozljedu i zato realnije procijenite sposobnosti. Neki će doznati uzbudljive novosti vezane za novac.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

 

Strijelac

Odnosi će zahtijevati više takta i diplomacije. Ne povedete li računa o izjavama, nekoga ćete povrijediti ili naljutiti. Nezdrava prehrana dovest će do probavnih smetnji. Jedite vlaknastu hranu.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

 

Jarac

Tragate li za poslom, primit ćete zanimljivu ponudu. Iako ste željni izazova, pristanite samo ako procijenite da je isplativa i da ćete se moći nositi s odgovornošću. Ne zaboravite vitamine.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

 

Vodenjak

Uživat ćete u uređenju doma. Ulagat ćete u stan i kupovati razne ukrase kojima ćete mu osvježiti izgled. Šarmom i velikom sposobnošću uvjeravanja svakog ćete lako pridobiti na svoju stranu.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

 

Ribe

Ako živite u većem kućanstvu, morat ćete se prilagoditi potrebama bližnjih. Provođenje vaše volje ne bi doprinijelo skladnom ozračju pa uvažite mišljenje partnera i obitelji. Pazite na grlo i sinuse.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. srpanj 2024 01:26