StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEDE KAŽU

Tjedni horoskop: Bikove iritiraju naporne osobe, Rakovi su pomalo stresni, Lavovi imaju zanimljive susrete

Piše MOZAIK SD
26. studenog 2023. - 08:21

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Samci će imati mnogo razloga za radovanje. Upoznat ćete osobu koja će vas privući na prvi pogled, a vrlo ćete brzo shvatiti koliko se dobro slažete i na mentalnom planu. Razmišljat ćete o nastavku školovanja ili upisu na tečaj. Puno ćete raditi na svojoj naobrazbi i težiti za novim informacijama i saznanjima.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

 

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Druženje i izlasci pričinjavat će vam napor, a najviše će vas iritirati glasne i naporne osobe koje uvijek moraju biti u centru pažnje. Nađete li se u društvu s nekim takvim, neće vam trebati dugo da planete i pozovete ga na red. Ovog će vam tjedna općenito nedostajati strpljenja pa je moguća i rasprava u poslovnom okruženju.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Željni ste izazova na poslovnom planu, a nekima će se pružiti prilika za promjenom posla ili osamostaljenjem. Nemojte se upuštati u velike pothvate prije nego što dobro razmotrite sve uvjete i procijenite hoće li vam se prelazak na novi posao dugoročno isplatiti. Ispunite slobodno vrijeme druženjem i hobijima.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 2

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Tjedan će započeti pomalo stresno. Dočekat će vas gomila obaveza, ali nećete znati odakle krenuti. Psihička napetost mogla bi se odraziti na zdravlje u vidu glavobolje, nesanice ili boli u želucu. Pronađite prikladan način za rješavanje stresa, a najviše će vam opuštati joga, lagani trening ili kreativno izražavanje. 

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Dani će obilovati zanimljivim susretima i poznanstvima. Srest ćete ljude koji će vam pobuditi pažnju i zainteresirati vas za novi hobi ili sport. Samci će preko interneta upoznati osobu koja će ih impresionirati pa će je poželjeti što prije upoznati u stvarnom životu. Na poslovnom planu savjetujemo više discipline i fokusa.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Nećete imati previše strpljenja za druge. Iskaljivat ćete nervozu i frustracije na partneru i članovima obitelji, ali nemojte očekivati da će vam ostati dužni. Pazite da zbog nemogućnosti da prešutite neke stvari vaš dom ne postane poprište sukoba. Tražite li stan ili cimere, nećete biti zadovoljni ponuđenim opcijama.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Samci će biti šarmantni i privlačni pa će im biti teško odoljeti. Iako nećete znati što želite, to vas neće spriječiti da uživate u flertu. Parovi će se odlično slagati, a neki će proslaviti zaruke. Energija vam je na zavidnoj razini, što će vam omogućiti da brzo odrađujete zadatke, a pronaći ćete vremena i za razonodu.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Uživat ćete u ukusnoj hrani, no spor metabolizam dovest će do nadutosti i nakupljanja kilograma. Odrecite se hrane za koju znate da vam škodi i okrenite se zdravijem načinu života i prehrane. Prvi korak bit će težak, no vrlo ćete brzo postati zadovoljni sobom i svojim odabirima. Preporučujemo vam i štednju.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Empatični ste i puni razumijevanja pa čega će vam se obitelj i prijatelji obraćati za savjete i pomoć. Za svakoga ćete imati lijepu riječ. Ulaganje u sebe i svoje znanje bit će vam prioritet. Smatrat ćete da je to najbolji put do ostvarenja snova. Mnogi će iskoristiti nalet energije za ugodan trening i jačanje muskulature.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Neočekivan susret s osobom koja vam je nekada mnogo značila probudit će u vama uspomene. Razmišljat ćete o obnovi veze, iako će vas prijatelji od toga odgovarati jer će smatrati da ste u tom odnosu previše puta bili povrijeđeni. Umor i niska energija ometat će vas u radu pa su moguća kašnjenja i česte pogreške.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Do izražaja će doći vaša želja za pomaganjem. Zauzimat ćete se za neiskusne kolege i davati im korisne savjete. Uzet ćete pod svoju zaštitu osobu u kojoj ćete prepoznati mlađu verziju sebe. Neke će dirnuti objava na društvenoj mreži pa će se uključiti u humanitarnu akciju i pomoći novčanim prilogom ili angažmanom.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Vezani će biti sumnjičavi i posesivni prema partneru bez posebnog razloga. Nećete se moći kontrolirati pa ćete burno reagirati, no umirit ćete se nakon što vas dragi uvjeri da nemate razloga za strah. I u poslu ćete biti strastveni i beskompromisni. Znate koliko vrijedite i nećete pristajati na polovična rješenja.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 07:25