StoryEditorOCM
PanoramaŽestoko

Stručnjak otkriva zaboravljene tehnike iz sobe koje ženu mogu usrećiti: ‘Ovo će im prepoloviti vrijeme do orgazma!‘

Piše Mozaik SD
3. kolovoza 2024. - 22:50

Nekadašnji "junak" filmova za odrasle, australac Stirling Cooper, napustivši filmsku industriju svoje je znanje iskoristio postavši seksualni terapeut. I to jako cijenjen u granicama svoje domovine. Veli kako mu je misija postala naučiti muškarce kako postati tip ljubavnika za kojim žene žude.

image
/Shutterstock

Ovoga je puta otkrio svima tehnike koje izluđuju žene u spavaćoj sobi.

- ‘Prljavi razgovori‘ ključ su ‘brzog puta‘ žene do orgazma - kazao je za Daily Mail, hvaleći se kako je bezbroj žena doveo do vrhunca bez da ih je iti dodirnuo.

- Ženski mozak je njezin najveći spolni organ. Ako muškarac zna pravilno koristiti "prljave" riječi, može prepoloviti vrijeme potrebno ženi za postizanje orgazam.

image
/Shutterstock

Stirling Cooper je uvjeren kako mnogim ženama korištenje moći uma tijekom spolnog odnosa ključno za zadovoljavajuće i ugodno iskustvo.

Seksualno zdravlje i dobrobit ključni su i često zanemareni aspekti dobrog života. No nedavni trendovi pokazuju da se Amerikanci više ne seksaju kao prije. Jedna od najopsežnijih studija te vrste, Nacionalno istraživanje seksualnog zdravlja i ponašanja, otkrila je pad u svim vrstama partnerskih igrica među posteljinom od 2009. do 2018. godine.

image
/Shutterstock

To može dovesti do sukoba, svađe i nepovjerenja.

- Radio sam s muškarcima koji su bili u 20-godišnjem braku i nakon toga su mi rekli da su se vratili u fazu medenog mjeseca i da se osjećaju kao da ponovno hodaju zemljom po prvi put - pohvalio se Daily Mailu svojim uspjesima.

- Kažu da je to potaknulo seksualnu kemiju u njihovoj vezi i da su prestali zanovijetati i svađati se, jer su se i muškarac i žena vratili u svoje prirodne postavke, željni strasti - kazao je.

image
/Shutterstock

No, pripazite, upuštanje u "prljave razgovore" u spavaćoj sobi može biti minsko polje. Ako dva partnera to nikad prije nisu probala, vjerojatno će biti potrebna dodatna komunikacija kako bi se postavile granice i eventualno sigurne riječi. Ali, tvrdi terapeut, taj dodatni nivo komunikacije dodatno poboljšava seks.

Premda je Cooper bivša zvijezda filmova za odrasle on već godinama propagira protiv pornografije. Tvrdi da to narušava sposobnost muškarca da se ponaša prirodno i da si ne postavlja nestvarna očekivanja u vezi sa seksom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 19:49