StoryEditorOCM
Panoramaobitelj Krnić

Rodila sina, pa blizanke, a najnovija trudnoća iznenadila sve: nitko nije slutio da se nešto ovakvo može dogoditi!

Piše MOZAIK SD
25. srpnja 2024. - 15:38

Osmjesi i graja dopiru iz kuće obitelji Krnić, a nju -  u selu Konak u Srbiji - čine mama Jelena (34), tata Miloš (34), sin Dušan (10), ali i dvije prelijepe djevojčice blizanke Anđelija (6) i Stefanija (6). Krnići bi za samo nekoliko mjeseci trebali postati brojniji za još tri člana budući da ova mlada majka nosi - trojke! I tu ova priča dobija posebnu draž, piše telegraf.rs.

Naime, mama Jelena prvo je rodila jedno dijete. A onda su, prirodno naravno, stigle dvojke - blizanke Anđelija i Stefanija. I kad je stigla vijest o trećoj trudnoći, nitko nije slutio da, opet prirodno, u obitelj dolaze - tri bebe odjednom.

Nakon što su dobili dječaka, četiri godine kasnije rodile su se blizanke, a sada s velikim nestrpljenjem očekuju trojke. U listopadu će se broj dječice u toplom obiteljskom domu Krnića udvostručiti, na radost svih.

- S nama je puno smijeha, radosti, sada i iščekivanja i neke bojazni kako ćemo sve to uspjeti. Meni nije ništa teško i navikla sam s njima. Termin za porod je fleksibilan. Doktor smatra da je bolje da što duže izdržim i iznesem trudnoću, da mirujem što više. Termin bi bio u studenome, ali je i listopad moguć - govori majka.

Roditelji su se opredijelili da novoj djeci daju tradicionalna imena:

- Dječak će se zvati Milutin, djevojčica Radmila, a pošto ne znamo kojeg spola je treća beba ostavili smo univerzalno ime - Bogdan ili Bogdana - kaže mama.

Anđelija i Stefanija s nestrpljenjem iščekuju upoznati bebe, a do tada ljube mamin stomak svakog dana i pomažu joj što god da joj zatreba. Na pitanje kojeg spola bi voljele da bude treća beba, glasno uzvikuju: "Dječaaaak!". Navijaju da treća beba bude Bogdan kako bi ih bio jednak broj - tri dječaka i tri djevojčice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 23:26