StoryEditorOCM

Princeza iz Dubaija nedavno se javno razvela, a sada je pažnju privukla lansiranjem proizvoda znakovita imena

Piše MOZAIK SD
12. rujna 2024. - 08:00

Objava princeze iz Dubaija u srpnju na društvenim mrežama iznenadila je sve: "Dragi mužu, budući da ste zauzeti drugim pratiteljima, ovime objavljujem naš razvod. Odvajam se od tebe. Odvajam se od tebe i odvajam se od tebe. Čuvajte se. Vaša bivša supruga". Prevarena princeza Mahra, kći šeika iz Dubaija Mohammeda bin Rashida Al Maktouma, tako se na društvenim mrežama u srpnju rastavila.

Sada je ponovno iznenadila svoje pratitelje novim poslovnim pothvatom zbog kojeg su je mnogi nazvali pravom ikonom. Lansirala je parfem s prikladnim nazivom "Divorce" ("Razvod"). Princeza iz Dubaija pokazala je svoj luksuzni parfem stotinama tisuća pratitelja na Instagramu, a u reklami se vidi crna bočicu parfema ukrašena očima crne pantere.

Skandal trese Bliski istok: Princeza ostavila supruga preko Instagrama zbog ‘druženja s drugima‘

Pratitelji su se odmah javili: "Definitivno je kraljica", "Gdje ga mogu naručiti?", "Vidite li kako se Mahra nosi s razvodom? Vrlo je tiha, vrlo otmjena, nije poput većine vas koji izbijaju od bijesa ili snimaju videozapise i objavljuju ih na internetu", "Razvod nije kraj, to je definitivno novi početak".

Mahra i njezin bivši suprug vjenčali su se u svibnju 2023., a godinu dana kasnije rodila im se kći. Par se prestao pratiti na društvenim mrežama, a oboje su sa svojih profila uklonili sve objave u kojima su se zajedno pojavili. Ni članovi obitelji ni njezin bivši suprug od tada nisu komentirali njezinu šokantnu objavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. listopad 2024 07:18