StoryEditorOCM
PanoramaKći vladara

Skandal trese Bliski istok: Princeza ostavila supruga preko Instagrama zbog ‘druženja s drugima‘

Piše MOZAIK SD
17. srpnja 2024. - 21:49

Vijest koja stiže iz Dubaija šokirala je sve: princeza, kći vladara Dubaija i premijera Ujedinjenih Arapskih Emirata, ostavila je svog supruga Sheikha Mane Al Maktouma u Instagram poruci i to samo dva mjeseca nakon što su postali roditelji, piše Albawaba.

- Dragi mužu, budući da si zaokupljen drugim prijateljima, ovime objavljujem naš razvod. Razvodim se od tebe, razvodim se od tebe i razvodim se od tebe, piše u objavi Shaikhe Mahra bint Mohammed Bin Rashid Al Maktoum (30), kćeri vladara Dubaija Mohammeda Bin Rashid Al Maktoum.

Nijedan službeni kraljevski izvor nije potvrdio ili demantirao vijest o objavi koju je podijeljena, ali pratitelji su primijetili da se par prestao pratiti na društvenim mrežama i uklonio većinu zajedničkih fotografija, uključujući slike s vjenčanja.

Još jedna slika koju je podijelila Sheikha Mahra, kći vladara Dubaija, potaknula je daljnju raspravu o razlazu para.

Sheikha Mahra je prije šest tjedana objavila sliku sa svojom novorođenom kćeri i napisala opis: "Samo nas dvoje". Fotografija je sada ponovno u trendu nakon objave o razvodu podijeljene na službenom Instagram profilu kraljevske obitelji Dubai koja je brzo postala viralna.

image

Sheikha Mahra Bint Mohammed Bin Rashid Al Maktoum s kćerkom

Screenshot Instagram/

Službeno su se vjenčali prije nešto više od godinu dana, u svibnju 2023., a u svibnju ove godine dobili su djevojčicu. Nije bilo službenog priopćenja iz Kuće Maktoum, kraljevske obitelji koja vlada Dubaijem i iz koje potječe princeza. Neki korisnici društvenih mreža nagađali su da je princezin račun mogao biti hakiran, ali kako objava ni nakon sedam sati nije izbrisana izgleda da to ipak nije slučaj ovoga puta.

Princeza je prošle diplomirala na londonskom sveučilištu stekavši diplomu iz međunarodnih odnosa. Poznata je i po tome što u javnosti zagovara ženska prava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. listopad 2024 04:57