StoryEditorOCM
Panoramamladoliki glumac

Ovo je jelovnik Toma Cruisea koji u 63. skače s krova stadiona na zatvaranju Olimpijskih igara, evo što je na njemu

Piše mozaik sd
12. kolovoza 2024. - 10:40

Prije nekoliko godina pisalo se kako je David Beckham osmislio jelovnik za Toma Cruisea koji je jučer na nevjerojatan način zatvorio Olimpijske igre, a jedan od njegovih kolega rekao je da dijeta slavnog glumca nije "hrana za zečeve" već puna iznenađujućih jela.

Hollywoodski glumac Tom Cruise bio je dio svečanog zatvaranja 33. Olimpijskih igara, a u Parizu je izveo akrobatsku izvedbu u stilu svojih poznatih vratolomija u filmskom serijalu "Nemoguća misija".

Glumac se spustio s krova Stade de Francea tijekom spuštanja zastave Sjedinjenih Američkih Država i intoniranja himne svoje zemlje, a potom je spakirao zastavu i odvezao se na motoru, odjeven u poznatu kožnu jaknu iz filma "Top Gun", piše Glossy.

image

Nebeski let ‘majora Toma‘ sa stadiona u Parizu

Jung Yeon-je/Afp
image

 Tom Cruise u punom trku 

Miguel Medina/Afp

Tada je prikazana ranije snimljena sekvenca u kojoj Cruise iskače iz aviona i pozira pokraj poznatog znaka "Hollywood", budući da je Los Angeles domaćin sljedećih Igara, 2028. godine.

Tom Cruise poznat je po tome što rijetko koristi pomoć kaskadera i uglavnom sam izvodi vratolomije, što bi bilo impresivno da se ne radi o čovjeku koji je nedavno proslavio 62. rođendan. I dok je glumac, kada je njegovo lice u pitanju, često na meti komentara kako za održavanje mladolikog izgleda koristi pomoć kirurga, jasno je da bez adekvatne prehrane i treninga ne bi mogao obavljati svoju poznate akrobacije.

 izbjegava klasične grickalice

S obzirom na to da je glumac u posljednje vrijeme jedna od glavnih zvijezda svih zapaženijih događanja - viđali smo ga na Olimpijskim igrama, Wimbledonu, raznim koncertima i gala večerima, mnogi se pitaju "što jede Tom Cruise" kada je uvijek pun energije, a Daily Mail je nedavno objavio dijetu slavnog glumca.

Kako je napisala kolumnistica tog portala, saznala je da Tom Cruise, gdje god da se nalazi, uvijek traži da mu se posluži isto: bijela riba kuhana na pari i povrće, bez umaka, ulja i maslaca.

image

Let od kojega statistima izvan forme zastaje dah

 

Afp

Nikada ne konzumira alkohol, a umjesto tri glavna obroka tijekom dana navodno ima 15 manjih međuobroka. Kako piše Daily Mail, ova navika odgovara Cruiseovom užurbanom načinu života, a za međuobrok se odlučuje za voće jer mu pomaže da bude manje anksiozan, za razliku od čokolade ili čipsa.

 Inače, 2020. godine je otkriveno da je Tom Cruise unosio samo 1200 kalorija dnevno, u sklopu plana prehrane koji je osmislio nogometaš David Beckham. Glumac navodno izbjegava prerađenu hranu, ugljikohidrate i klasične grickalice, a preferira hranu s roštilja i spravljenu na niskoj temperaturi koju priprema njegov osobni kuhar.

losos, tamna čokolada, sirova zob....

Kaže se da je toplinska obrada na nižim temperaturama zdraviji izbor jer je kuhanje na visokim temperaturama povezano s ubrzanim starenjem i kroničnom upalom tkiva. Glumac najviše uživa u hrani kao što su losos, tamna čokolada, sirova zob, borovnice, đumbir, cikla, brokula, maslinovo ulje, rajčice i špinat.

Također pazi da jede hranu bogatu antioksidansima poput voća, orašastih plodova i povrća, koji imaju protuupalna svojstva, a koristi i vitaminske i mineralne dodatke prehrani.

image

David Beckham navodno je Cruiseu osmislio jelovnik kojega se godinama disciplinirano pridržava

Afp
image

Cruise je uvijek spreman za različite akrobacije, što su prepoznali organizatori Olimpijskih igara

Afp

Engleski glumac Simon Pegg, koji je s Cruiseom surađivao na nastavcima filma "Nemoguća misija", rekao je 2015. da mu je američki glumac na setu ponudio usluge svog kuhara.

“Nije to bila dosadna hrana za zečeve ili proteinski shake”, otkrila je Peg. - Bila su to odlična variva i divne male datulje punjene maslacem od kikirikija, jela od kokosa, odlični tartufi...

Opovrgnuo je i glasine da je Tom Cruise tjerao sve glumce na setu da se pridržavaju njegove dijete i rekao da im je nudio da jedu kao on samo ako to žele, piše Glossy.

image

 Tom Cruise uoči skoka, u zavidnoj formi

Afp

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 09:57