StoryEditorOCM
Panoramauhvatila ga kamera

Otac uspješnog nogometaša iskoristio gužvu pa njegovu djevojku udario po stražnjici, pogledajte šokantnu scenu

Piše MOZAIK SD
30. travnja 2023. - 11:58

Lukas Van Ness s univerziteta Iowa izabran je od Green Bay Packersa kao 13. pik ovogodišnjeg NFL drafta. Slavlje koje se vodilo u njegovu čast, ne sumnjamo, pamtit će se još dugo - zbog njegovog oca i djevojke, piše SportSport.

Naime, otac 21-godišnjeg sportaša je u naletu emocija mase koja je slavila iskoristio priliku te je buduću nevjestu u zagrljaju potapšao po stražnjici.

Kada je Lukasovo ime bilo prozvano, njegova lijepa djevojka zagrlila je njegovog oca - a onda je, ni kriva, ni dužna, doživjela veliki neugodnjak. Cijeli događaj je zabilježila kamera, a snimka je šokirala javnost zbog neprimjerenog ponašanja sportaševog oca. 

"Otac Lukasa Van Nessa upravo je dva puta udario njegovu djevojku po stražnjici i to na nacionalnoj televiziji", jedan je komentara šokiranih navijača.

Mlada NFL zvijezda još nije dala nikakav komentar na neugodnu scenu, a tiha je ostala i njegova djevojka Frankie Kmet - čiji brat je već član NFL-a. Cole Kmet igra na poziciji tight enda za Chicago Bearse.

Lukas Van Ness uskoro će potpisati ugovor s Green Bay Packersima i započeti svoju profesionalnu karijeru. Njegova visina od 196 centimetara i kilaža od 123 kilograma - garantiraju velik uspjeh.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 17:53