StoryEditorOCM
Panoramamuška moda

Odijelo maturanta izazvalo lavine komentara na internetu: ‘Bože, kad se sjetim muškaraca u moje vrijeme‘

4. lipnja 2023. - 13:05

Većina maturanata želi izgledati starije i ovo je period njihovog života kada trebaju izgledati drugačije jer ih sigurno čeka punoljetnost i zrelost kada im to više neće biti najvažnija stvar u životu, piše blic.rs.

Nesvakidašnje crno odijelo pokrenulo je raspravu među nekim korisnicima društvenih mreža o "muževnosti" i neprimjerenosti ovakvog odijevanja za muškarca. Međutim, muška se moda mijenjala tijekom desetljeća i stoljeća.

Crop topići, koji su posljednjih godina vrlo popularni u ženskoj modi, bili su vrlo prisutni na muškoj modnoj sceni početkom devedesetih. Uostalom, poznata narodna izreka kaže da “odijelo ne čini čovjeka”. To je samo komad materijala.

Sve je počelo objavom fotografije i komentarom: "Bože, kad se sjetim muškaraca u moje vrijeme".

Twiterašica je odmah dobila odgovor:

"Da su se muškarci vašeg vremena pokazali na djelu, ne biste sada maltretirali mladež na Twitteru", "Vaše vrijeme je davno prošlo", "Ovo je stvar ukusa. Moda se mijenja. Nekada su se nosile zvone, duga kosa, lenonke, sad je ovaj đir", "Svatko bi dijelio svoju mudrost i svatko bi dijelito lekcije", "Najbolje što nam se dogodilo su generacije mladih koje se izražavaju‘‘, ‘‘Unatoč konzervativcima koji žele da bude kao u vrijeme njihovih djedova i baka", neki su od stotina komentara, piše blic.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 06:20