StoryEditorOCM
Panoramasve je čisto

Najjednostavniji trik za čišćenje najtvrdokornijih mrlja u WC školjci: Ulijte ovaj sastojak iz kuhinje i to je to

Piše MOZAIK SD
27. kolovoza 2023. - 22:23

Jedna je Australka nedavno otkrila kako samo jednim kuhinjskim sredstvom očistiti WC i školjku od tvrdokornih mrlja i fleka. Naime, Loren je u grupi na Facebooku istaknula kako je za čišćenje koristila samo jedno jeftino sredstvo - limunsku kiselinu, piše blic.rs!

"Mrzim čistiti WC! Ali 25 grama limunske kiseline će riješiti cijelu stvar! Ostavite je u WC-u devet sati i vidjet ćete nevjerojatnu promjenu. Htjela sam koristiti sredstvo za čišćenje, ali ovo je puno jeftinije i učinkovitije ”, napisala je Lauren i podijelila fotografije prije i poslije čišćenja kupaonice.

Najteže je svakako čekanje od devet sati, pa je ovo sredstvo za čišćenje najbolje koristiti kada znate da vas neće biti doma. Jednostavno ulijte limunsku kiselinu u WC prije odlaska na posao, a zatim završite čišćenje kad se vratite kući.

Ostali korisnici grupe oduševljeni su idejom, ne samo zato što je limunska kiselina puno jeftinija opcija, već i zato što nema kemikalija. “Svakodnevno koristim limunsku kiselinu za čišćenje WC školjke”, “Limunska kiselina je stvarno najbolja za ribanje kupaonice”, neki su od komentara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 19:11