StoryEditorOCM
PanoramaSVAŠTA

Mladi na Balkanu, među njima i Hrvati, poludjeli za ovim Srbinom, tetoviraju njegov lik na ruke, butine... Pogledajte

Piše MOZAIK SD
1. siječnja 2024. - 14:47

Na Balkanu se bilježi novi trend, mladi imaju novog idola i tetoviraju negov lik na prsa, ruke, butine... Radi se Desingerici, srpskom reperu koji je zaludio i Hrvate. 

Dragomir Despić, poznatiji pod umetničkim imenom Desingerica, srpski je reper rođen 1993. godine u Beogradu. Zaludio je i Hrvate svojim hitovima. Poznat je po tome da luduje na bini, a s njim luduju i fanovi.

Najveći nastup mu je bio na festivalu ‘Belgrade Music Week‘, kada je nastupili pred nekoliko desetaka tisuća ljudi i simulirao seksualne odnose polijevajući se pivom i stavljajući limenke na genitalije.

image

TIK TOK

image

TIK TOK

Sve je šokirala njegova nedavna izjava o ženama i roditeljstvu u jednoj emisiji. ‘Pranje suđa, presvlačenje djeteta, to su stvari koje bi žena trebala radi, brate. Normalno, žensko je, ne mogu ja čistiti bebu i ta sr**a. Ne mogu. Ovdje sam da je volim i da joj dam sve što treba i više od toga. I da je odgojim ako treba, normalno‘, rekao je u jednoj emisiji.

Sredinom kolovoza 2023. Draško Stanivuković, kao gradonačelnik Banje Luke, zabranio mu je nastup u gradu zbog navodnog promicanja pogrešnih vrijednosti, dodajući da je ‘zabranio primitivizam, a ne umjetnost‘.

Podsjetimo, Riječani i Opatijci na društvenim su mrežama izrazili nezadovoljstvo gostovanjem kontroverznog srpskog glazbenika u jednom od najpoznatijih klubova u tom kraju. Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, svojim je "trap" hitovima s vrha YouTube trendinga raspametio kvarnersku mladež, a posebnu su pažnju privukli brojni videi sa spomenutog koncerta.

Iako je na glazbenoj sceni samo godinu dana, postigao je zavidne rezultate, a prema svemu sudeći, stekao i velik broj poklonika diljem regije. Usprkos tome što je napunio jedan od najvećih klubova Rijeke i okolice, izazvao je i gomilu negativnih komentara. Pratiteljima na društvenim mrežama nije se svidjela kaotična atmosfera koja je zavladala noćnim klubom tijekom njegovih hitova poput "Ccokolada", a posebice ih je iznenadilo ponašanje Desingerice koji je na unikatan način "komunicirao" s posjetiteljima svog koncerta.

Naime, popularni je glazbenik svojom tenisicom po glavi lupao publiku u prvom redu, a oni su ga podržavali i prema svemu sudeći - htjeli još. Dok je jednima ovaj nastup samo još jedan oblik zabave, prema portalu fiuman.hr, u jednoj se opatijskoj Facebook grupi povela i politička rasprava o "zabrani turbo folka u Opatiji".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 14:03