StoryEditorOCM
Panoramazaplet iz priče

Mirjana će svoju mračnu tajnu ponijeti u grob: ‘Muž desetljećima ne naslućuje, a ljubavnik nema pojma da su to...‘

Piše MOZAIK SD
7. prosinca 2023. - 09:07

Mirjana (61) živi u Dalmaciji i otkrila je da je u sretnom braku, ali da je zatrudnjela s drugim muškarcem, dok njezin suprug misli da su to njegova biološka djeca.

Mirjana je visoko obrazovana žena i još uvijek radi. Tvrdi da se udala iz ljubavi.

"Udala sam se iz ljubavi, na četvrtoj godini fakulteta. Naravno, nismo odmah htjeli djecu. Stvorili smo topli dom i kad smo htjeli dijete, jednostavno nije išlo. Svi pregledi su bili uredni. Rekli su nam da samo trebamo biti strpljivi", istaknula je za portal Moje vrijeme, prenosi Kurir.

Nakon devet godina braka, imala je aferu s drugim muškarcem. Upoznala ga je na seminaru koji se održavao daleko od grada u kojem živi.

Nakon preljuba ponovno je zatrudnjela

"Sviđalo mi se njegovo društvo i tako smo završili u sobi. Bilo je lijepo tih nekoliko dana. Vratila sam se kući i nakon nekog vremena shvatila da sam trudna. Nisam nastavila komunikaciju s tim čovjekom. Rodila se kćer, suprug i ja bili smo jako sretni. Našoj ljubavi, našoj sreći nije bilo kraja. Kako je odrastala, čak su govorili da liči na mog muža", otkrila je Mirjana koja je s njom u to vrijeme bila u isključivo poslovnom odnosu s biološkim ocem svoje kćeri.

No, njih su se dvoje ponovno prepustili strastima nakon nekoliko godina tijekom poslovnog puta na drugom kontinentu. Mirjana je ponovno ostala trudna, piše Kurir.

"Moja djeca su braća i sestre. Muž je sretan. Čovjek koji je služio nema pojma. Ima ženu i djecu. Ja više ne idem na seminare. Sada idu mlade kolegice. Imam dobrog muža, djecu.,dobar brak i tajna koja ide sa mnom u grob.Ne treba mi ničija osuda.Dosta je živjeti s tom tajnom.Ne znam što moj muž misli.Nikada nije dao naznake da nešto sumnja “, istaknula je Mirjana na kraju svoje ispovijesti.

Takvi su slučajevi vrlo česti u Hrvatskoj. Iz privatnih laboratorija, koji rade testove očinstva, otkrili su da svaki peti otac u Hrvatskoj odgaja dijete kojemu nije biološki roditelj. Žene će češće od muškaraca tražiti DNK test kako bi se otkrilo tko je biološki otac njihove djece.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 14:07