StoryEditorOCM
PanoramaNOVI ŽIVOT

Jeste li vidjeli što su Harry i Meghan jučer napravili? Je li to znak da se napokon odvajaju od kraljevske obitelji?

Piše MOZAIK SD
13. veljače 2024. - 07:36

Od odlaska iz Velike Britanije princ Harry i vojvotkinja Meghan pokušavaju izgraditi vlastiti život u Americi. Iako su Sussexi sklopili unosne ugovore sa streaming divovima poput Netflixa, život daleko od britanske kraljevske obitelji i nije toliko uspješan, bez obzira na to što su zaradili mnogo novaca Harryjevom knjigom.

Do sada su Harry i Meghan bili usredotočeni na svoju organizaciju "Archewell Foundation" i svoju produkcijsku kuću "Archewell Productions". Sada se čini da njih dvoje poduzimaju sljedeći veliki korak u odvajanju od britanske kraljevske obitelji. Trenutno su tiho i potajno postavili novu web stranicu i tako značajno proširili svoju internetsku prisutnost.

image

Harry i Meghan

Leon Kuegeler/Afp

Princ Harry i vojvotkinja Meghan iznenada su u ponedjeljak pokrenuli internetsku stranicu "sussex.com". Što će se naći na njoj? Najnovije vijesti o paru, kao i biografije Harryja i Meghan. Na početnoj stranici web stranice, kojom upravlja i ažurira "Ured princa Harryja i Meghan, vojvode i vojvotkinje od Sussexa", između ostalog može se vidjeti slika para na ceremoniji zatvaranja Invictus igara u Düsseldorfu.

Tijekom boravka u Engleskoj, web stranica Harryja i Meghan još uvijek se zvala "sussexroyal.com". Još uvijek postoji, ali se odnosi samo na novi život para. Piše: "Ova web stranica pokrenuta je 2020. godine i prikazuje svakodnevni rad princa Harryja i Meghan, vojvode i vojvotkinje od Sussexa, prije njihovog preseljenja u Sjedinjene Države." I tako je jasno: Sussexi se postupno sve više udaljavaju od svojih bivših života. Istodobno, oni također održavaju obećanje, jer su svojom ostavkom 2020. godine Harry i Meghan uvjeravali da u budućnosti više neće koristiti riječ "kraljevski" u svom brendiranju.

image

Harry i Meghan

Leon Kuegeler/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 17:10