StoryEditorOCM
PanoramaBIT ĆE SEKSA...

I ovoga će puta Olimpijsko selo biti dobro opskrbljeno besplatnim kondomima - znate li koliko će ih biti podijeljeno?

Piše MOZAIK SD
26. srpnja 2024. - 17:04

Organizatori Olimpijskih igara u Parizu najavili su da će Olimpijsko selo biti dobro opskrbljeno besplatnim kondomima - točnije s njih oko 300.000. U Tokiju ih je bilo oko 160.000, a na Ljetnim olimpijskim igrama u Riju u Brazilu sportašima je na raspolaganju bilo više od 450.000 kondoma. Distribucija kondoma sportašima bila je tradicija koja je započela 1988. godine za širenje svijesti o HIV-u i AIDS-u. Od tada je broj kondoma koji se distribuiraju posebno za Olimpijske igre naglo porastao. 

image

Ove godine se igre održavaju u Parizu

David Gray/Afp

Ryan Lochte, trostruki olimpijski plivač, rekao je da 70-75 posto sportaša ima intimne odnose tijekom natjecanja.

Kartonski kreveti u Tokiju 2021

Organizatori Igara u Tokiju prije tri godine pripremili su kartonske krevete kako bi spriječili intimne odnose između sportaša.

Izbačena s igara

U Rio de Janeiru 2016. skakačica Ingrid Oliveira izbačena s Igara zbog intimnih veza, piše Nova.

Grindr se srušio zbog previše prometa

Godine 2012.  u Londonu, LGBT aplikacija za upoznavanje, Grindr, ugasila se nakon dolaska sportaša. Nakon 24 sata aplikacija je ponovno radila.

image

Nogometašica Hope Solo

Lokman Ilhan/Anadolu Via Afp

“Vidio sam ljude koji su imali intimne odnose na otvorenom. Na travi, između zgrada...”, rekla je nogometašica Hope Solo za “ESPN”.

"Hitna" pošiljka kondoma

Na Olimpijskim igrama u Vancouveru 2010. dužnosnici su morali "hitno" poslati 10.000 dodatnih kondoma nakon što je prethodna zaliha od 100.000 potrošena.

Sex-fest

Olimpijske igre u Pekingu 2008. nazvane su "seks feštom", prema riječima olimpijskog stolnotenisača Matthewa Sidea. To je dovelo do krilatice za te Olimpijske igre: "Više seksa nego Woodstock." U Pekingu je, inače, podijeljeno 400.000 kondoma, ne samo u Olimpijskom selu nego i u hotelima diljem grada.

Kondomi na krovovima

U Seulu 1988. sportaši su često imali seks na otvorenom, toliko da su službenici stalno nalazili kondome na krovovima spavaonica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 13:28