StoryEditorOCM
PanoramaŠTO KAŽU ZVIJEZDE

Horoskop za utorak: Ovnovima nije isključena nova veza, Blizance će opustiti bliskost. Škorpioni, klonite se alkohola

Piše MOZAIK SD
30. srpnja 2024. - 08:00

Ovan

Bit ćete stalno u pokretu i željni akcije. Lako ćete sklapati poznanstava, a najviše će vam se sviđati osobe koje su vedre i neopterećene. Nije isključeno da ćete se upustiti u vezu s nekim mlađim. 

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Bik

Posvetit ćete se se obitelji i kućanskim obavezama. Očekivat ćete od bližnjih da daju doprinos. Oštro ćete kažnjavati dječju lijenost ili neposluh. Koncentracija vam se popravlja i donosi bolje rezultate.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Ne zatvarajte se u stan, nego potražite društvo. Brige i nedaće iščeznut će u krugu dragih i veselih ljudi, koji će na vas pozitivno utjecati. Budite oprezni s novcem i izbjegavajte veća zaduživanja.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Rak

Posjet rodbine ili prijatelja proteći će u ugodnom tonu. Iskazat ćete se kao dobar domaćin kojemu ništa ne nedostaje. Brže ćete donositi odluke nego inače. Nećete dati da vam emocije pomute um.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Lav

Bit ćete romantično nastrojeni i željni novih iskustava. Osoba upoznate probudit će vam nadu da bi između vas mogla frcnuti iskra. Morate li nekoga na nešto nagovoriti, poslužit ćete se šarmom.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Djevica

Diplomatičnost i taktiziranje pomagat će vam u rješavanju nesporazuma. Ljudi će vam vjerovati jer ćete ih slušati i uvažavati njihovo mišljenje. Izbjegavajte veće napore i sklonite se s jakog sunca.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Vaga

Bit ćete znatiželjni i pustolovni. Nećete se htjeti dugo zadržavati na jednom mjestu. Ispunit ćete slobodno vrijeme izletima, izlascima i sportom. Ako ste na poslu, začuđujuće dobro ćete se držati.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Škorpion

Ne budete li oprezni, čitavog dana upadat ćete u sporove. Klonite se alkohola, koji bi u vama pojačao želju za nepotrebnim raspravama i dokazivanjem. Pazite se sunčanice i dehidracije.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Strijelac

Odlazak na put pokazat će se sjajnim potezom. Promjena sredine povoljno će utjecati na vaše raspoloženje i ispuniti vas pozitivnom energijom. Ulagat ćete trud u održavanje privlačnog izgleda.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Jarac

Na poslu će vas cijeniti zbog radnih kvaliteta, ali i šarma i duhovitosti. Povoljno je vrijeme za širenje mreže poslovnih kontakata. Parovi će razgovarati o kupnji novog namještaja ili preuređenju stana.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Vodenjak

Nadređeni će imati velikih očekivanja, što će vam stvarati stres. Nemojte zbog brzopletosti propustiti priliku da se predstavite u dobrom svjetlu. Nastojte se duže opuštati i baviti se hobijima.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Ribe

Ne trošite snagu na nebitno. Ako ne možete utjecati na brzinu i slijed događaja, prilagodite se okolnostima i izvucite iz njih maksimum. Zdravlje je osjetljivo. Posebno pripazite na dišne organe.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. rujan 2024 03:05