StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu

Horoskop za utorak: Ovnovi, ne uplićite se u tuđe živote! Blizanci, udaljite se od iscrpljivača; Djevice, ne bojte se

Piše MOZAIK SD
9. srpnja 2024. - 08:00

Ovan

Nemojte nekoga osuđivati samo zato što je drugačiji. Pokažite više razumijevanja i empatije za ljude oko sebe. Suzdržite se i od upletanja u tuđe živote, osim ako netko baš ne zatraži od vas savjet ili pomoć.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Bik

Rješavat ćete puno zadataka odjednom, što neće biti pametno. Mogli biste se pogubiti i počiniti pogrešku, a neki će zbog stresa biti skloni otresitom ponašanju. Pazite da se ne iskalite na nekome tko to nije zaslužio.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Udaljite se od osoba koje vas iscrpljuju i prenose na vas negativnu energiju. Nastojte se opustiti u društvu prijatelja. S njima ćete provesti ugodne trenutke. Neke od vas očekuje poboljšanje financijske situacije.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Rak

Bit ćete uspješni u osobnim kontaktima i javnim nastupima. Intuitivno ćete znati što treba kazati u kojem trenutku, a ljudima će se sviđati i vaša toplina i pristupačnost. Nekima se smiješi nova poslovna ponuda.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Lav

Povoljan je dan za rješavanje ili pokretanje poslovnih zbivanja, ali će biti manje ugodan na intimnom planu. Bliska osoba vas sputava u vašim odlukama i negativno utječe na vas pa joj se na vrijeme oduprite.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Djevica

Nemojte se bojati neuspjeha i udaljite se od ljudi koji vas podcjenjuju. Vjerujte u svoje kvalitete i poslušajte savjet naklonjene osobe. Odvažite li se na promjenu imidža, rezultat će ispuniti vaša očekivanja.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Vaga

Frustrirat će vas poslovne okolnosti, ali pazite da ne izgubite samokontrolu nad svojim izjavama i reakcijama. Budite suzdržaniji i ne dajte drugima materijala da vas kritiziraju ili omalovažavaju.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Škorpion

Osjetljivi ste pa će vas stresne situacije pogađati više nego inače. Pripazite kome poklanjate povjerenje i s kime dijelite detalje iz svoje intime. Posvetite se hobiju ili provedite dan uz vodenu površinu.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Strijelac

Društveni život i prijatelji trošit će vam puno energije, ali vas istovremeno ispunjavati zadovoljstvom. Mnogo će vam značiti spoznaja da pored sebe imate ljude koji vam čuvaju leđa. Ne pretjerujte u jelu i piću.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Jarac

Ako ste u vezi, partner bi se mogao osjećati zapostavljeno. Povlačit ćete se u svoj svijet i škrtariti na riječima. Samoća će vam goditi, osobito ako je iza vas težak dan. Ne izlažite se velikim tjelesnim naporima.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Vodenjak

Odolite poticaju da po kratkom postupku riješite probleme koji vas opterećuju. Nije povoljno vrijeme za važne odluke, kao ni za izvlačenje ishitrenih zaključaka. Opustit će vas slušanje glazbe.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Ribe

Doznat ćete novost koja vam se neće dopasti. Kontrolirajte svoje poteze dok ne doznate detalje jer je moguće da vas je netko obmanuo ili nehotice pogrešno informirao. Ako ste na odmoru, preporodit ćete se 

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 01:29