StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu?

Horoskop za utorak: Bikovi će donositi nagle odluke, Blizanci biti napeti, a Vage ostvariti ljubavnu avanturu

Piše Mozaik SD
16. srpnja 2024. - 08:00

Ovan

Financije zahtijevaju više pažnje. Izgledni su nepredviđeni troškovi vezani za održavanje kućanstva ili vozila. Čuvajte nešto novca sa strane. Odvažite li se na promjenu imidža nećete biti sasvim zadovoljni.

LJUBAV: 5

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Bik

Donosit ćete nagle odluke i biti skloni nepredvidivom ponašanju. Bližnji će vam prigovarati da ste brzopleti, no nećete uvažavati savjete. Izbjegavajte autodestruktivnost i oštre predmete.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Ostat ćete se napeto i nemirno. Iščekivat ćete negativne vijesti, što će biti znak da ste pod stresom. Pronađite vrijeme za sebe i opustite se na plaži ili otiđite na masažu. Izbjegavajte kofeinske napitke.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Rak

Budite oprezni ako je osoba koja vam se sviđa zauzeta. Nije vrijeme za rizično ponašanje jer biste mogli osjetiti posljedice. Niska energija i nervoza ometat će vas u zadacima, no nećete klonuti duhom.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Lav

Samci će biti željni novih iskustava pa će razmijeniti kontakte s više novih znanaca. Parovi bi se mogli porječkati oko sitnice, no brzo će se pomiriti. U poslu se pazite ishitrenih odluka.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Djevica

Posvetit ćete se sakupljanju informacija i novih iskustava. Važno vam je da rastete kao osoba i da radite na sebi pa nećete razumjeti ljude koji ne razmišljaju poput vas. Počastite se dostavom hrane.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Vaga

Izbjegavajte rizike i ne ulažite novac u nove ili neprovjerene projekte. Mogući su gubici pa budite na oprezu. Samci će biti dotjerani i šarmantni pa im neće biti problem ostvariti ljubavnu avanturu.

LJUBAV: 5

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Škorpion

Ne donosite odluke u ljutnji jer ćete se pokajati. Usamljeni će osjećati snažnu tjelesnu privlačnost prema osobi koju su nedavno sreli, no neće znati je li im naklonost uzvraćena. To će vas prilično frustrirati.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Strijelac

Želja za uzbuđenjem potaknut će vas da češće izlazite i koketirate. Započet ćete avanturu koja će zadovoljiti vaše tjelesne porive. Shvatit ćete da vas s partnerom spaja puno zajedničkih interesa.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Jarac

Niste spokojni u vezi. Razmišljat ćete o razdvajanju, no pričekajte s odlukom jer vaše bi nezadovoljstvo moglo biti prolazno. Nemojte učiniti nešto vrijedno žaljenja. Ojačajte imunitet vitaminima.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Vodenjak

Osjećat ćete se nervozno zbog tuđih zahtjeva. Preopterećeni ste obavezama i nemate vremena za svoje prohtjeve. Mogli biste planuti zbog sitnice na nekoga tko vam se slučajno nađe na putu.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Ribe

Obiteljska pitanja zaokupit će vam pažnju. Posvetit ćete puno vremena djeci i uključiti se u njihove aktivnosti, dok će se neki brinuti o starijem članu obitelji. Izlazak na piće oslobodit će vas stresa i napetosti.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 21:33