StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za subotu: Vage nemojte tražiti izlike, Škorpioni će ukrašavati dom, Vodenjaci razmislite što želite

Piše MOZAIK SD
16. prosinca 2023. - 08:01

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Nedostajat će vam tjelesne aktivnosti pa ćete se odlučiti na rekreaciju ili dugu šetnju s kućnim ljubimcem. Boravak na otvorenom imat će dobar odraz na vaše psihofizičko stanje. 

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 5

 

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Činit će vam da partnerove riječi imaju skriveno značenje te da on svaljuje navodnu krivicu na vas. Umjesto da se unedogled opterećujete time, otvoreno porazgovarajte s njim.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Ako vama bliska osoba prolazi kroz stresno razdoblje, vi ćete joj pomoći da se lakše nosi sa svime. Na duhovit i zabavan način neutralizirat ćete njenu nervozu i napetost.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Negativne vibracije neće vam poljuljati optimizam. Unatoč negodovanju bližnjih, nećete gubiti povjerenje u jednu osobu. Nastavit ćete vjerovati da će sve završiti dobro.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Nećete dobro primiti petljanje bližnjih u vaš ljubavni život. Budite umjereni u iskazivanju osjećaja jer bi vas pomanjkanje samokontrole moglo dovesti u nezgodnu situaciju.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Partner će biti vaše uporište iz kojeg ćete crpiti snagu. Mogli biste se okoristiti njegovim znanjem, iskustvom i intuitivnim procjenama. Zajedno ćete rješavati sve situacije.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Nastojat ćete riješiti nesporazum s partnerom. Bude li tražio objašnjenje za vaše postupke, nemojte tražiti izlike. Pokažite da ste svjesni da niste uvijek u pravu.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Način na koji se partner odnosi prema vama jako će vam se svidjeti. Ni s vaše strane neće manjkati lijepih gesti. S užitkom ćete se prihvatiti blagdanskog ukrašavanja doma.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Doći će do razmirica između prijatelja. Obje strane htjet će vas umiješati, no neće vas pridobiti. Iako će vam teško pasti ovakva napetost, ignorirajte ih dok se ne smire.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Oslobodite li svoju maštu i osmjelite se na to da provedete u djelo svoje ideje, pronaći ćete put do srca voljene osobe. Priuštit ćete neizmjerno zadovoljstvo jedno drugome.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Partnerova pitanja o budućnosti vaše veze stvaraju vam nervozu. Ako niste sigurni u sljedeći korak, nemojte mu pružiti lažnu nadu. Povucite se u osamu i razmislite što želite.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Usprkos obavezama nećete zaboraviti na obećanje koje ste dali partneru. Organizirat ćete vrijeme tako da sve stignete. Takvom predanošću osnažit ćete njegovo povjerenje.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. lipanj 2024 20:51