StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU?

Horoskop za subotu: Rakovi imaju velika ljubavna očekivanja, Djevicama je vikend pogodan za putovanje

Piše MOZAIK SD
20. srpnja 2024. - 08:00

OVAN

Želja za zabavom i akcijom poticat će vas da stalno budete u pokretu, no ukućanima se to neće svidjeti. Smatrajući da bi vam zahtjevi kućanstva trebali biti prioritet uvući će vas u prepirku.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

BIK

Izbjegavajte stresne situacije koliko je moguće i posvetite se hobijima ili sportu. Provedite dan na plaži ili gradskom kupalištu ili se zaputite  u vikendicu i napunite baterije.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

Izbjegavat ćete samoću koliko je moguće i smišljati aktivnosti kojima biste nadvladali dosadu. Uključite li partnera i obitelj u planove, pred vama je ugodan vikend koji će vam pomoći da se zbližite.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

RAK

Imate velika ljubavna očekivanja, ali ste previše nestrpljivi. Nedavno započet odnos teško će preko noći postati ozbiljan. Nemojte prestrašiti drugu stranu preuranjenim pričama o braku i djeci.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

LAV

Planeti će istaknuti vašu zavodljivost i putenost. Bit će teško odoljeti vašem pogledu koji obećava strastvena iskustva. Nečiji poslovni ili financijski savjet uputit će vas u ispravnom smjeru.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

Iako čeznete za mirom, prijatelji će vas nazivati i nagovarati da se nađete. Izlazak će se pokazati dobrom opcijom jer vas očekuju sjajna zabava i nova poznanstva. Vikend je pogodan i za putovanje.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

VAGA

Razdražljivi ste i napeti zbog neuspjeha u pojedinim aspektima života. Bit će vam lakše iskaliti se na nekome tko vam se slučajno nađe na putu, nego se uhvatiti u koštac s onim što vas frustrira.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

ŠKORPION

Odgovarat će vam miran život. Ako ste na ljetovanju, obiteljski odmor i odlazak na osamljene plaže bit će sjajna prilika da se opustite. Ipak, ubod morskog ježinca mogao bi vas iznervirati.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

STRIJELAC

S puno ćete optimizma ulaziti u nepoznate situacije i uživati u novim iskustvima. Na ljubavnom planu očekuju vas burni doživljaji. Mogli biste se zaljubiti u osobu koju upoznate na putu. 

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

JARAC

Ako ste nedavno započeli vezu, nailazit ćete na izazove. Teško ćete mijenjati navike, čime ćete nesvjesno poslati signal partneru da niste jako zagrijani. Pijte puno tekućine i sklonite se sa sunca.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

VODENJAK

Pazite se brzopletih odluka i sukoba s zakonom. Da ne biste imali posla sa sudom zbog kršenja propisa ili neplaćanja parkirnih kazni budite na oprezu. Izbjegavajte naporne treninge.

LJUBAV: 3

POSAO: 2

ZDRAVLJE: 3

 

RIBE

Nastojat ćete učiniti svoj dom što ugodnijim pa biste mogli krenuti u adaptaciju. Budite odgovorniji prema zdravlju. Izbjegavajte nezdravu hranu i pretjerivanje s alkoholom.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 20:30