StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU?

Horoskop za subotu: Ovnovi će uživati u vikendu, Bikovi pazite se komaraca, Škopioni će biti čangrizavi i neugodni

Piše MOZAIK SD
13. srpnja 2024. - 08:01

OVAN

Bit ćete vedriji i opušteniji no proteklih dana. Okružit ćete se dragim ljudima, posvetiti se hobijima i uživati u vikendu. Malo što će vas moći izbaciti iz takta. Ako ste na moru, provest ćete dan baveći se sportom.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

BIK

Posvetit ćete se uređenju doma i paziti na svaki detalj. Listat ćete kataloge i pretraživati internet u potrazi za idejama. Uz malo kreativnosti postići ćete puno bez većih troškova. Pazite se komaraca.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

Odete li u noćni provod, neće vam biti nimalo žao. Očekuje vas puno plesa, zabave i susreta, a samce i fatalno poznanstvo. Vikend je općenito idealan za druženje i provod pa se nemojte zatvarati u stan!

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

RAK

Ako uskoro idete na more, iskoristit ćete vikend za odlazak u šoping. Naići ćete na odličnu rasprodaju koja će vam omogućiti da obnovite ljetnu garderobu za razumne novce. Neki će se odvažiti na promjenu imidža.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

LAV

Merkur i Venera u vašem znaku naglasit će šarm i ljepotu. Nigdje nećete prolaziti nezapaženo. Primijetit ćete da se više ljudi bori za vašu pažnju. Parovi će iskoristiti vikend za učvršćenje odnosa.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

DJEVICA

Godit će vam mirna i opuštena atmosfera. Pozvat ćete nekolicinu najbližih na druženje uz hranu i piće, dok bi vam izlasci u napučene klubove nanosili stres. Neki će udomiti napuštenu životinju.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

Rado ćete privlačiti pažnju. Odijevat ćete se izazovno i isticati tjelesne adute, a komplimenti će vam dizati samopouzdanje. Samci će biti majstori zavođenja, a vezani bi se mogli okušati u nedužnom flertu.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

Često ćete biti čangrizavi i neugodni. Svakome ćete govoriti što mislite, bez filtera. To vas neće učiniti osobito popularnima, ali vama će biti svejedno jer ćete danas ionako sami sebi biti najbolje društvo.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

Popravlja vam se raspoloženje i vraća optimizam. Ako ste u zadnje vrijeme odustali od potrage za ljubavi, shvatit ćete da ste spremni za nova iskustva. Idete li na put, pred vama su nezaboravni doživljaji.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

Povlačit ćete se u osamu kad god se ukaže prilika. Tuđe priče bi vas zamarale pa ćete radije provesti dan zadubljeni u knjigu i hobi. Jarci na odmoru ići će na pustu plažu i uživati u mirnom danu.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

U svemu ćete vidjeti napad. Uputi li vam netko savjet u dobroj namjeri, uvrijedit ćete se i dobro mu to zapamtiti. Ljudima se neće sviđati što moraju paziti na izjave u vašoj blizini pa će vas početi izbjegavati.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 2

 

RIBE

Zadat ćete si puno posla. Vikend će vam biti savršena prilika da se posvetite zaostalim obavezama i počistite ormar, garažu ili kuhinjske police. Nekima će doći u posjet rodbina iz drugog grada ili države.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 01:40