StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za srijedu: Rakovima manjka hrabrosti, Strijelci nemaju strpljenja, Jarčevi razmišljaju o promjeni posla

Piše MOZAIK SD
29. svibnja 2024. - 07:24

OVAN

Samci će uživati naklonost suprotnog spola, što će uroditi novim prilikama za flert. Parovi bi se mogli porječkati, no brzo će rješavati razmirice. Doznat ćete povoljne novosti vezane za posao ili primanja.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

 

BIK

Razmišljate li o promjeni posla, mogli biste primiti ponudu. Čak i ako vam se ne čini primamljivom, obavite barem informativni razgovor jer biste se mogli predomisliti. Dan je pogodan za estetske zahvate.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

Istančane društvene vještine daleko će vas odvesti. Odlično je vrijeme za sve vrste pregovora i sastanaka, kao i za razgovore intimne prirode i pisanje zamolbi. Skoro ćete svakog lakoćom uvjeriti u ono što želite.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

RAK

Ulagat ćete puno truda i energije u podržavanje tuđih planova. Manjkat će vam hrabrosti i samopouzdanja da biste se borili za sebe pa će vam biti lakše sakriti se iza drugih. Pazite se prehlade i alergije.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

LAV

Nadređenima će se svidjeti vaša domišljatost i brzina kojom rješavate probleme. Njihova naklonost pomoći će vam da se istaknete, ali i da brže napredujete. Pomoći ćete osobi koju je zadesila nepravda.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

DJEVICA

Neskladni odnosi s nadležnima utjecat će na vaš radni učinak. Neki će razmišljati o promjeni posla, ali nemojte poduzimati drastične korake nemate li rezervni plan. Izbjegavajte jesti suviše začinjena jela.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

Ako niste zadovoljni ljubavnim životom, očekuju vas povoljne promjene. Udvarači će vam češće pristupati, što će vam ojačati samopouzdanje. Spor metabolizam prouzrokovat će vam nadutost i bolove u želucu.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

 

ŠKORPION

Ljubavne veze zahtijevat će više pažnje. Partner će pogrešno tumačiti vaše izjave pa se suzdržite od davanja bespotrebnih komentara. Obratite više pažnje na raznovrsnost prehrane i nastojte se više kretati.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

 

STRIJELAC

Odnos s dragim bit će buran, a rasprave oko sitnica učestale. Pazite da u ljutnji ne kažete nešto što ćete požaliti. Općenito nećete imati strpljenja pa biste se mogli porječkati s kurirom ili sudionikom prometa.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

 

JARAC

Otvorit će se mogućnost promjene posla. Nemojte se zalijetati s odlukom i posavjetujte se s bližnjima, koji će vam pomoći da racionalno sagledate situaciju. Ljubavne veze zahtijevat će više odricanja. 

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

 

VODENJAK

Očekuju vas ugodne promjene u intimom životu. Vodenjaci u dugoj vezi razmišljat će o useljenju s partnerom, dok je pred samcima početak novog odnosa. Pravi je tren za objavu rata štetnim navikama.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

 

RIBE

Izbjegavajte započinjanje ozbiljnih tema. Nećete se slagati s dragim oko puno tema pa nemojte bespotrebno podizati tenzije. Idete li u nabavku potrepština bez popisa, istrošit ćete se preko mjere.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. srpanj 2024 01:45