StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za srijedu: Ovnovi opustite se, Blizanci nisu koncentrirani, Strijelci imaju brojne sitne poslove

Piše MOZAIK SD
13. prosinca 2023. - 08:02

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Imat ćete želju da raščistite s prošlošću, no pokušat će vas pokolebati netko kome nije stalo do prave istine. Opustite se radeći ono što volite i negativne misli će vam se razvodniti.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Dobro ćete organizirati vrijeme pa ćete posao završiti ranije nego što ste planirali. Imate li kakvih problema, nemojte ih držati u sebi. Popričajte s nekim tko vam ulijeva povjerenje.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Kako dan bude prolazio, osjećat ćete sve veći gubitak koncentracije. Najprije obavite teže poslove. Ne uspijete li na vrijeme obnoviti energiju, odgodit ćete planirane aktivnosti.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Nailazit ćete na teškoće u komunikaciji s nadređenima. Jedna osoba mogla bi vas privući svojim ponašanjem i atraktivnim izgledom. Vaša inicijativa ubrzat će razvoj događaja.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Pokušat ćete se opustiti, no obiteljska ili bračna situacija bit će vrlo napeta. I mala iskra mogla bi potaknuti sukob koji će vas uzrujati i zato se suzdržite od provokacija.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Bit ćete na pragu ostvarenja planova, samo nemojte se radovati prije negoli sve bude gotovo. Intuicija bi vas mogla odvesti na pravi put, no vi ćete slijediti glas razuma.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Nedostajat će vam strpljenja i volje da se malo više potrudite oko težih zadataka. Zlobne osobe mogle bi vam remetiti koncentraciju. Ne uzimajte k srcu njihove primjedbe.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Istaknut ćete se velikodušnošću i altruizmom. Skoro pa nećete mariti hoće li vam se dobro djelo vratiti – bit će vam važno da ste ga napravili. Neće vas dirati tuđe kritike.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Bit ćete upućeni u sve što se događa u vašoj blizini. Zbog brojnih sitnih poslova mogli biste nerazumno trošiti energiju. Usmjerite se na ono što je trenutačno najvažnije.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Poteškoće vezane uz egzistenciju počet će se smanjivati. To će vam dati mogućnost da napokon uvedete obećavajuće promjene u svoju svakodnevicu. Proslavite lijepe vijesti.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Morat ćete zahladiti neke prijateljske odnose, a povod tome bit će neiskrenost ili curenje informacija koje ste im otkrili. Shvatit ćete da trebate pažljivije birati ljude.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Žudite za ljubavnim skladom i zajedništvom. Pomno ćete razmišljati o budućnosti svoje veze. Osjećate li monotoniju, oslonite se na šarm i oslobodite svoju skrivenu erotičnost.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. lipanj 2024 02:49