StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za srijedu: Bikovi su željni odmora, Rakovi moraju čistiti svoj dom, Škorpioni su kreativni

Piše MOZAIK SD
27. prosinca 2023. - 08:01

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Na radnom mjestu nećete osjetiti poteškoće zbog manjka zaposlenika. Odgovarat će vam mirnije okruženje, bez ometanja, priča i tračeva, u kojem ćete moći čuti vlastite misli.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Željni ste odmora, više nego druženja ili planiranja dočeka Nove godine. Ako ste samac, pomalo zavidno ćete razmišljati o prijateljima koji su zauzeti i sretni u ljubavi.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Ne uspijete li obuzdati neprimjerene provokacije ili nepromišljene izjave, dan može biti izazovan za vas. Izbjegavajte svađe i rasprave s partnerom ili članovima obitelji.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Pronađite vremena za čišćenje i uređivanje svoga doma. Sve ono što učinite da vaš životni prostor postane udobniji i funkcionalniji učinit će vas ponosnima i zadovoljnima.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Osjetit ćete pad unutarnje napetosti i nervoze. Potrebna vam je umjerena aktivnost i više boravka na svježem zraku. To je najbolji način da se oslobodite nagomilanog stresa.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Disciplinirani ste i previše strogi prema sebi. Odustanite od strogog režima prehrane. Trenutno je najvažnije da se opustite i što manje stvari radite u grču i pod pritiskom.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Trebat će vam mnogo snage i volje da na vrijeme završite poslove koji su vam nametnuti. Vaše misli bit će zauzete obiteljskim pitanjima. Mogući su sitni zdravstveni problemi.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Kreativnost i mentalne sposobnosti su vam na vrhuncu. Sve što budete radili, radit ćete s velikim zadovoljstvom. Nikakve prepreke niti tuđe kritike neće vam stati na put.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Saznanje da je netko od vaših suradnika ili ukućana bolestan moglo bi vam zakomplicirati planove. Otvoreni razgovor sa zainteresiranima bit će ključan za raščišćavanje trenutačne situacije.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Fokusirani ste na svoj unutarnji svijet. Ako vas partner dobro poznaje, neće očekivati od vas da budete zabavni i revno sudjelujete u razgovorima o svakodnevnim događajima.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Spremni ste za svakojake aktivnosti, ali i prilično neorganizirani. Ne pokušavajte raditi više stvari istovremeno, nego dobro isplanirajte vrijeme. Nastojte se opustiti.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Moguće su manje zdravstvene tegobe. Iscrpljenost i loše raspoloženje mogu biti izazvani prehladom ili virozom. Ako si priuštite primjerenu njegu, brzo ćete se vratiti u formu.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. lipanj 2024 03:01