StoryEditorOCM
PanoramaŠTO KAŽU ZVIJEZDE

Horoskop za srijedu: Bikovi se mogu nadati povišici, Djevice će razmišljati o bivšima. Vage samci bit će zavodljivi

Piše MOZAIK SD
31. srpnja 2024. - 08:00

Ovan

Iskoristite jaku koncentraciju i dobro pamćenje za rješavanje zaostataka na poslu. Ni ako ste na ljetovanju nećete moći puno mirovati jer će vam mozak stalno tražiti nove poticaje, a tijelo žudjeti za kretanjem.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

Bik

Očekuju vas uzbudljive novosti, kojima se niste nadali. Moguća je povišica ili isplata nagrade za minuli trud, dok će neki dobiti priliku da odrađuju dobro plaćen honorarni posao. Dan je povoljan za nabavku.

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Ako ste na ljetovanju, veselit će vas vodeni sportovi. Želja za adrenalinom potaknut će vas da se okušate i u pomalo opasnoj ili neuobičajenoj aktivnosti. U poslu ćete biti odvažni, ali i pomalo nepromišljeni.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Rak

Prihodi će vam biti najjači motiv. Niste li zadovoljni s iznosom naknade, pokušat ćete se izboriti za povišicu ili početi tražiti bolje plaćen posao. Nedostatak sna i naporan ritam oslabit će vam imunitet.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Lav

Osjetite li se malodušno, okružite se prijateljima. Ništa vas neće oraspoložiti kao ugodni trenuci provedenih u društvu dragih ljudi. Mnogi će koristiti veze i poznanstva kako bi došli do bolje pozicije ili statusa. 

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Djevica

Razmišljat ćete o prošlosti i bivšim partnerima. Mogli biste u trenutku slabosti kontaktirati osobu koja vas je višekratno povrijedila, ali do koje vam je još uvijek stalo. Pazite se prehlade i upale sinusa.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Vaga

Samci će uložiti puno truda u zavođenje. Iskoristit ćete sve svoje adute kako biste privukli pažnju osobe koja vas je zagolicala. Dan je sjajan za Vage koje posluju s inozemstvom ili se bave turizmom i ugostiteljstvom.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

Škorpion

Bit ćete sumnjičavi prema ljudima koje ne poznajete. Za većinu ćete biti uvjereni da imaju skrivene motive. Osobito će vam ići na živce ljudi koje su suviše ljubazni. Proračunat rizik donijet će vam materijalni uspjeh.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Strijelac

Previše ćete analizirati svaki detalj i pridavati značaj nevažnim stvarima. Ne pokušavajte na silu riješiti neki problem ili nesuglasicu. Pustite da se stvari odvijaju svojim tokom jer bi vaše upletanje napravilo štetu.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Jarac

Dobit ćete priliku sudjelovati u poslu ili projektu koji će zahtijevati mnogo vremena i odricanja. To ćete shvatiti kao priliku da se dokažete pa ćete je objeručke prihvatiti. Moguć je flert na radnom mjestu.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Vodenjak

Raspoloženi ste za avanturu i nova ljubavna iskustva. Parovi će uživati u romantičnim trenucima, a najsretniji će biti oni koji su na moru. U poslu ćete se istaknuti kreativnošću i spremnošću na rizik.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Ribe

Brzopletost i nepromišljenost dovest će vas u nezgodan položaj. Pripazite da ne izlanete povjerljivu poslovnu informaciju nekome tko će je zloupotrijebiti ili ne odate tajnu koja vam je povjerena na čuvanje.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. rujan 2024 03:05