StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU?

Horoskop za ponedjeljak: Škorpioni pronađite vrijeme za razonodu, Strijelci planiraju ljetovanje, Jarci budite oprezni

Piše MOZAIK SD
15. srpnja 2024. - 08:01

OVAN

Predvidljiv i rutinski stil života bit će vam dosadan. Ako je u vezi nestalo romantike, zavedite partnera romantičnom večerom ili erotskim rubljem. Neki će pokrenuti dodatni posao iz hobija.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4


BIK

Veza vam je u blagoj krizi. Ne prigovarajte dragome za sitnice i usredotočite se na pozitivne strane vašeg odnosa. Posvetite li se uređenju doma i vrta, iskazat ćete svoj kreativni potencijal.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4


BLIZANCI

Radni zadaci uključivat će puno usmenog ili pismenog ophođenja. Ljubavni će život biti zabavan i uzbudljiv. Poznanstvo koje ćete doživjeti na neobičnom mjestu osvježit će vam svakodnevicu.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

RAK

Ne pokušavajte mijenjati ljude i pretvarati ih u verziju koja vama odgovara. Dopustite im da budu ono što jesu i uvažavajte različitosti. Primijetit ćete da se puno bolje slažete s većinom takvim pristupom.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

LAV

Vezani će uživati u životu udvoje. Stalno ćete biti zajedno, a ponovno stečena bliskost ohrabrit će vas na ulaganje u budućnost. Poslovne zavrzlame rješavat ćete uz pomoć šarma i smisla za humor.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

DJEVICA

Mogli biste razviti osjećaje prema zauzetoj osobi. Ne polažite puno nade u takav odnos jer je moguće da ćete joj služiti samo za razonodu. Ako ste na ljetovanju, odgovarat će vam miran i opušten odmor.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

Fokusirani ste na međuljudske odnose. Puno ćete komunicirati s ljudima i razmjenjivati informacije, a nećete biti imuni ni na tračanje. Tragate li za ljetnom avanturom, želja će vam se ostvariti.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

ŠKORPION

Nemojte se zatrpavati obavezama i pronađite vrijeme za razonodu. Inače će vaše nezadovoljstvo jačati, što će se nepovoljno odraziti na odnose. Nova poslovna ponuda navodi vas na razmišljanje.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

STRIJELAC

Planirat ćete ljetovanje. Mogli biste se dlučiti na udaljenu destinaciju koju odavno želite posjetiti. Ako je novac problem, ugovorit ćete otplatu na rate. Ne želite se zakidati za uzbudljiva iskustva.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

JARAC

Doći ćete u napast upustiti se u izvanbračni flert. Teško ćete odolijevati čarima osobe koja će vam dati do znanja da vas priželjkuje, ali razmislite o posljedicama. Budite oprezni prilikom vježbanja.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

Osjećat ćete manjak energije i pospanost. Neki će imati problema s tlakom, a drugi s probavnim smetnjama. Obiteljske odnose ugrozit će vaša naglost, svadljivost i odbijanje priznanja pogreške.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 2

 

RIBE

Izbjegavajte osjetljive teme. Vaše će izjave biti ishitrene i pogrešno shvaćene, što bi moglo ugroziti odnose s osobama koje vam puno znače. Budite oprezni u prometu i pazite pri parkiranju.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 20:22