StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za ponedjeljak: Rakovi preuzmite inicijativu, Lavovi su energični, Škorpioni su spremni na naporniji rad

Piše MOZAIK SD
4. prosinca 2023. - 08:01

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Dobro ćete znati što želite bilo u ljubavi, u poslu ili hobijima. Takva odlučnost neće vam se previše isplatiti kod bračnog partnera ako preraste u kontrolu i egoistične porive.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Vaše će sposobnosti biti zapažene, a možda i nagrađene. Bit ćete spremni za nešto novo, čak i ako su okolnosti protiv vas. Uspjeh jednog prijatelja djelovat će vrlo poticajno na vas.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Najbolje ćete se osjećati sami ili u društvu dobrih prijatelja. Otežano ćete podnositi pritisak roditelja ili rodbine, a pokušat ćete izbjeći i neke dogovorene susrete. 

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Želite li pomaknuti ljubavni život s mrtve točke, preuzmite inicijativu. Uložite u izgled i nemojte odjenuti prvo što vam dođe pod ruku. Pokažite da vam je stalo do simpatije.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Energični ste i prodorni. Riješit ćete obaveze koje ste dugo držali pod tepihom. Vaš novi stav donijet će vam odobravanje okoline. Potrošite dio energije na fizičku aktivnost.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Posvetit ćete se organizaciji poslovanja, što će od vas iziskivati vrhunske komunikacijske vještine. Budite mirni i lukavi ako želite da se stvari razvijaju prema vašim idejama.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Imat ćete razumijevanja za suradnika koji je u nezgodnoj situaciji. U obiteljskoj sredini govorit će se o imovinskim pitanjima, a neki zaključci neće vam se baš svidjeti.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Upoznat ćete osobu koja će vas privući i zbližiti se s pojedincima koji vam mogu pomoći. Ne propustite priliku da stabilizirate financije; budite spremni na naporniji rad. 

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Opazit ćete manjak želje za razgovorom kod partnera, no to vas neće zabrinjavati. Samce bi mogao privući povučen i tih pojedinac oko kojega će se morati malo više potruditi.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Prihvatit ćete se rješavanja pravnih pitanja, obaviti kupnju tehničke robe ili kućnih potrepština. Drugi će vam se činiti nepouzdani pa ćete većinu posla pokušati sami obaviti.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Slučajnom provokacijom ili neumjesnom primjedbom povrijedit ćete osjetljivu ili taštu osobu. Između vas i partnera doći će do razmirice zbog podjele obiteljskih obaveza.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Mogli biste ući u platonsku vezu s pojedincem s kojim surađujete. Želite li da ona preraste u nešto više, zasad je držite u tajnosti. Čak i ako vam to ne odgovara, ne brzajte.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. lipanj 2024 20:37