StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu

Horoskop za ponedjeljak: Ovnovima je zanimljivo, Lavovi su potpora partneru, Škorpioni su u nestabilnom odnosu...

Piše MOZAIK SD
28. kolovoza 2023. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Dospjet ćete u središte zanimljivih zbivanja na radnom mjestu i u društvu. Postat ćete svjesni novih mogućnosti koje vam se ukazuju uslijed promjena na poslovnoj sceni.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Partner će vam nevoljko priznati da ga muči budućnost vaše veze. Želite li mu dati do znanja koliko vam znači, poklonite mu mnogo pažnje i pokažite jačinu svojih osjećaja.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Pojedine obaveze bit će vam previše zahtjevne. Potrudite se da suradnici i nadređeni upoznaju vašu marljivu stranu, dok onu opušteniju pokažite nakon radnog vremena. 

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Dan je pogodan za podizanje kredita, ugovaranje štednje ili dogovor oko raspodjele obiteljske imovine. Manji novčani dobitak mogao bi iznenaditi ljubitelje igara na sreću.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Bit ćete velika potpora svom ljubavnom izabraniku. Imat ćete sluha za njegove probleme, a i on će intuitivno osjetiti kad vas treba strastveno zagrliti, a kad pustiti na miru.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Dobro ste usredotočeni na posao i izvrsno procjenjujete ne samo svoje mogućnosti, nego i sugovornike. Imate li višak energije, potrošite ga na plivanje ili tjelovježbu.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Ako ste već dugo u ljubavnoj vezi, pogodan je trenutak za razgovore o budućnosti, vizijama, zajedničkom životu ili djeci. Budite spremni na pronalaženje srednjeg rješenja.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Odnos s partnerom bit će prilično nestabilan, a ovisit će i o vanjskim okolnostima. Nastojte se othrvati utjecaju okoline, vjerujte jedno drugome i planirajte sve zajedno.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Očekuje vas novo poznanstvo koje će vas istovremeno ispunjavati zanosom i strahom. Možda će trebati proći dosta vremena prije nego druga strana pokažete prave osjećaje.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Želite li se baviti nekom rekreativnom aktivnošću, pozovite prijatelja koji redovito trenira. Njegov elan prijeći će na vas pa ćete biti zadovoljniji postignutim rezultatima.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Opazite li da je partner napet i nervozan, pokušajte ga oraspoložiti lijepom gestom ili pripremom njegovog omiljenog jela. Ne primajte k srcu primjedbe izrečene u afektu.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Povremeni trenuci strasti neće biti dovoljni da potisnu vaše sumnje. Čuvajte se pojedinaca koji će pod krinkom velike naklonosti nastojati ostvariti svoje sebične ciljeve.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 11:06