StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za ponedjeljak: Ovnovima je raspoloženje promjenjivo, Lavovi su opušteni, Vodenjaci imaju duhovite priče

Piše MOZAIK SD
27. studenog 2023. - 08:01

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Raspoloženje vam je promjenjivo. Spremni ste na raznovrsnu, ali površnu komunikaciju preko društvenih mreža. Nećete osjećati čežnju za dubljim emotivnim doživljajima.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Imate potrebu da u svemu dođete do srži i sve detaljno pretresete. Ako ste na pragu nove veze, mogli biste se prepustiti ljubomori i poželjeti držati kontrolu nad partnerom.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Komunicirat ćete s pravnom službom i poslovnim partnerima. Trebate li potpisati novi ugovor, pojedine stavke neće biti dobro razjašnjene pa ćete odgoditi donošenje odluke.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Prikupit ćete sve informacije o nedavnom događaju u okolini ili novoj poslovnoj ponudi. Krećete li na put, pripremite se na kašnjenja i pokažite empatiju prema suputnicima.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Zauzet ćete stav koji će iznenaditi suradnike. Pokazat ćete više razumijevanja za njihove greške. Iskoriste svoju opuštenost za uspostavljanje boljih poslovnih kontakata.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Nesporazumi s okolinom i nerazumijevanje članova obitelji učinit će vas nesigurnima. Prisjetite se prethodnih događaja i uvidjet ćete kako biste trebali postupiti.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Partner će vas gledati s obožavanjem i to će vas ispuniti srećom. Ako ste samac, mogli biste upoznati zanimljivog i vama sličnog pojedinca ili primiti originalnu ljubavnu poruku.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Napeti ste i nervozni, no usmjerite li energiju na posao, raspoloženje će vam se popraviti. Brzo ćete obaviti zadatke koji su vam dosad oduzimali mnogo vremena i strpljenja.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Radne okolnosti bit će otežane, no vi ćete uspjeti izvući najbolje iz situacije u kojoj se nalazite. Budu li vas nadređeni iskušavali, pokazat će im da ste na visini zadatka.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Komunikacija s partnerom nije osobito dobra. Puno toga ostat će nejasno ili nedorečeno. Ne forsirajte razgovor ako on ne želi jer ćete tako samo dodatno pogoršati situaciju.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Pozitivno ćete djelovati na druge. Svojim duhovitim pričama razbijat ćete napetost. Želite li osvojiti osobu koja vam se sviđa, ne gubite vrijeme. Vaša akcija urodit će plodom.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Promatrat ćete drukčijim očima pojedine suradnike ili ćete zahladiti odnos s osobom u koju ste imali bezgranično povjerenje. Njeni postupci bit će vam potpuno neshvatljivi.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. lipanj 2024 03:07