StoryEditorOCM
PanoramaŠto zvijezde kažu?

Horoskop za ponedjeljak: Blizance će mučiti financije, Lavove birokracija, a Strijelcima se otvaraju prilike za zaradu

Piše Mozaik SD
17. lipnja 2024. - 08:00

Ovan

U vezi ćete tražiti sigurnost. Želite da vas partner podržava i hrabri. Sve manje od toga uzrokovalo bi vam frustracije. Preporučujemo vitamine, minerale i izbjegavanje stresnih situacija.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Bik

Izlazak i pohađanje društvenog događaja iznjedrit će nova poznanstva, od kojih će vas se jedno jako dojmiti. Razmijenit ćete brojeve mobitela u nadi da će se između vas razviti više od prijateljstva.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Ako vas muče nestabilne financije, prekovremeni sati i boravak na terenu bit će dobro plaćeni. Neki će solidno zarađivati od turizma. Odvažite li se na promjenu imidža, bit ćete zadovoljni ishodom.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Rak

Ljubavna iskustva bit će uzbudljiva. Pred samcima je početak nove veze, dok će se parovi zbližiti. Na poslu vas očekuju ugodne promjene. Otvaraju vam se prilike kojima se već dugo potajno nadate.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Lav

Suočit ćete se s odgodama, kašnjenjima i problemima sa sporom birokracijom. Pazite na sebe i nemojte se bespotrebno iscrpljivati. Čuvajte grlo i glasnice. Razmislite o prestanku pušenja.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Djevica

Samci će biti magnetski privlačni. Ljudima će se sviđati vaša samouvjerenost, no istovremeno će vas se pribojavati pa će vam rijetki prilaziti. Vodit ćete aktivan život, što će vas oslobađati stresa.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Vaga

Tražit ćete stalne dokaze ljubavi da biste se osjećali voljeno, što će iscrpljivati partnera. Nemojte ga napadati i dajte mu više slobode. Profesionalne ambicije rastu, no ne budite preoptimistični.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Škorpion

Moći ćete se pohvaliti jakom koncentracijom i dobrim pamćenjem pa je sjajno vrijeme za učenje i polaganje ispita. Dobro ćete se snalaziti u pisanju, razradi projekata i ostalim umnim aktivnostima.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Strijelac

Partner će biti napet i razdražljiv. Teško ćete se nositi s njegovim promjenama raspoloženja. Približite mu se oprezno i pitajte ga možete li mu pomoći. Otvaraju vam se povoljne prilike za zaradu

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Jarac

Stalo vam je do tuđeg mišljenja, iako nećete htjeti priznati. Donosit ćete odluke u skladu s onim što drugi očekuju, ali zanemarivanje svojih želja i potreba neće vam donijeti spokoj. Godit će vam kretanje.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Vodenjak

Skloni ste burnim emocijama i povisivanju tona. Pazite da u ljutnji ne posegnete za uvredama, prijetnjama i niskim provokacijama. Imunitet vam je u padu pa ćete biti prijemčivi na bolesti i upale.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Ribe

Osjećat ćete se bolje nego prijašnjih dana. Zdravstvene smetnje će vas zaobići, a jaka energija potaknuti na sport. Pokažite voljenom koliko vam je do njega stalo. Obradujte ga sitnim znakom pažnje.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 08:02