StoryEditorOCM
PanoramaŠto zvijezde kažu?

Tjedni horoskop: Bikovi će započeti novu vezu, Djevice imati neplanirani izlazak, a Ribama će sve ići od ruke

Piše Mozaik SD
16. lipnja 2024. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Fokus će biti na novcu i ostvarenju sigurnosti. Mnogi će se posvetiti preuređenju apartmana za iznajmljivanje u predstojećoj turističkoj sezoni. Usporit ćete ritam. Umarat će vas učestali izlasci i druženja pa ćete poželjeti provesti više vremena kod kuće. Ipak, druženje s partnerom i obitelji neće proći bez trzavica.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Imat ćete dojam da nešto propuštate ostankom kod kuće pa ćete često izlaziti i pohađati razne društvene događaje. Upoznat ćete gomilu novih ljudi, a s jednom ćete osobom "kliknuti" i započeti romantičan odnos. I na poslovnom planu okolnosti se okreću u vaš korist. Trud i napori iz proteklog razdoblja počinju se isplaćivati.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Samci će se zasititi površnih kontakata i poželjeti upoznati nekoga s kime će moći ostvariti dublji odnos. Povisit ćete kriterije pa će biti teško osvojiti vašu pažnju. Novčana situacija se poboljšava. Novi projekti i suradnje donose dobit, a izgledna je i povišica ili promaknuće. Neki će pronaći bolje plaćeno radno mjesto.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Boravak Venere u vašem znaku donosi ostvarenje ljubavnih želja. Vezani će učvrstiti odnos s dragim, dok će samci biti neodoljivi. Mnogi će se boriti za vašu naklonost. Povoljno je vrijeme za održavanje važnih dogovora i sastanaka. Primijetite li da netko oklijeva, razoružat ćete ga šarmom i smislom za humor.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Iako ćete smatrati da se žrtvujete za partnera i bližnje, osjećat ćete da vaš trud nije vrednovan. Imat ćete dojam da iskorištavaju vašu dobronamjernost, što će biti povod raspravama. Razočarat će vas postupak kolege kojeg ste smatrali bliskim saveznikom. Saslušajte njegovu stranu priče prije nego što porušite mostove.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Ne odbijajte pozive za druženje, čak i ako se osjećate umorno. Neplanirani izlazak donijet će vam obilje zabave i uzbuđenja, ali i priliku da steknete nova poznanstva. Imate li planove i ambicije koje želite ostvariti, sazrijelo je vrijeme za njihovu realizaciju. Budite strpljivi i nemojte odustati ako se susretnete s izazovom.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Pred vama je plodan poslovni tjedan. Susretat ćete brojne ljude s kojima ćete razgovarati o mogućoj suradnji, a porast ambicija potaknut će vas da ciljate visoko. Iako ćete se doimati pristupačnima, teško ćete se otvarati pred drugima. Zbog nesigurnosti i straha od razočaranja rijetkima ćete dozvoliti pristup do svog srca. 

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Održavat ćete skladne odnose s obitelji i prijateljima. Ljudi će vas voljeti, a pažnju će vam zaokupiti uzbudljiva i pomalo neobična osoba. Svidjet će vam se njezino bogato životno iskustvo. Vezani, otputujte s dragim za vikend ili otiđite zajedno na koncert. Ležat će vam poslovi vezani za intelektualni rad i obrazovanje.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Ostvarivat ćete uspjeh u financijskim pothvatima. Nećete se bojati teških i rizičnih odluka, no pazite da ne precijenite svoje mogućnosti. Misli su vam usmjerene na poslovne i novčane aktivnosti pa nećete biti raspoloženi za ljubav i romantiku. Ne uložite li više truda u odnos s dragim, udaljit ćete se jedno od drugog.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Nemojte donositi odluke o ljubavnoj budućnosti na temelju raspoloženja. Izbjegavajte teme za koje znate da bi mogle dovesti do svađe. Slobodni će ostvariti vrući, ali kratkotrajni flert. Odnosi s kolegama bit će otežani, no suzdržite se od tračanja, podmetanja i zakulisnih igrica. Igrajte pošteno i sve će na kraju doći na svoje.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Ljubavna veza bit će u krizi prouzrokovanoj nedostatkom komunikacije i obostranom zauzetošću. Problemi se ne mogu riješiti ne pokažete li i vi i partner više truda i spremnosti na kompromis. Na poslu nemojte ulaziti u sukobe koji vam mogu nanijeti više štete nego koristi. Brzopletost bi vam se mogla obiti o glavu.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Sve će vam ići od ruke pa je ovo povoljno razdoblje za realizaciju planova i projekata. Osobito uspješni bit će poslovi vezani za modu, umjetnost, dizajn i ljepotu. Nećete se dugo zadržavati kod kuće, a odlasci na okupljanja, koncerte i festivale bit će sjajna prilika da se provedete i upoznate nove ljude, pa i nekoga za flert

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

Alka Vuica

Popularna glazbenica i spisateljica rođena je 8. lipnja 1961. u znaku Blizanaca, čija je karakteristična predstavnica. Svestrana je, elokventna, bistra i britka na jeziku. Dobro opaža detalje i nadarena je za intelektualne aktivnosti. Pod utjecajem Mjeseca u Ovnu i Marsa u Lavu iskrena je, hrabra i direktna, ali često nestrpljiva i impulzivna. Sklona je nepromišljenim izjavama i postupcima, koje kasnije može požaliti. Položaj Venere u Biku zaslužan je za njezin privlačan izgled i ljubav prema umjetnosti, kao i za hedonističke težnje. Pred njom je povoljno razdoblje u kojem joj se otvaraju sjajne prilike.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 08:02