StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU?

Horoskop za ponedjeljak: Bikovima će radni dan biti stresan, Rakovi izbjegavajte slatkiše, Djevice su nervozne

Piše MOZAIK SD
22. srpnja 2024. - 08:01

OVAN

Nemojte se zatvarati u stan jer bi samoća na vas imala nepovoljan utjecaj. Druženje s prijateljima vratit će vam osmijeh na lice. Dan je sjajan za koketiranje, dok se parovima pruža prilika da probude romantiku.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

BIK

Radni dan bit će stresan i ispunjen poteškoćama, a vi ćete lutati zbog neorganizranosti  Bavite li se javnim poslom, pazite se ishitrenih izjava. Porast tenzija u obitelji dovest će do žustre prepirke. Budite pomirljivi.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

BLIZANCI

Osjećat ćete se odlično. Bit ćete energični, vitalni i pozitivni pa vam ništa neće moći pokvariti raspoloženje. Imate puno želja i planova vezanih za posao, ali pronalazit ćete vremena za razonodu i opuštanje.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

RAK

Budite oprezniji s financijama. Mogući su neočekivani izdaci pa bi bilo pametno da vam na raspolaganju uvijek bude barem nešto gotovine. Muči li vas višak kilograma, izbjegavajte jesti kruh i slatkiše.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

LAV

Samci će započeti odnos koji će im ispuniti očekivanja. Vezani bi mogli partneru neplanirano predložiti zajednički život ili brak, na što će ih ohrabriti bliskost i intenzivne emocije. Novčano stanje vam se popravlja.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

DJEVICA

Mogli biste se pomiriti s bivšim partnerom. Povjerovat ćete njegovim obećanjima da se promijenio, iako će vas prijatelji upozoravati da trebate biti oprezni. Nervozni ste, ali ne otresajte se na nedužnima.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

Oslonite se na veze i poznanstva. Uz podršku utjecajnog prijatelja dobit ćete mogućnost da napredujete ili ćete biti pozvani na razgovor za posao. Zdravlje je solidno. Povlače se mnoge kronične smetnje.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

ŠKORPION

Imat ćete puno obaveza, no neće se sve odvijati po planu. Morat ćete dobro zasukati rukave želite li dostići barem neke od ciljeva. Ne odbijajte pomoć zbog ponosa ili želje da nikome ne budete dužni.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

STRIJELAC

Polagat ćete puno pažnje u fizičko i mentalno zdravlje. Tražit ćete aktivnosti kojima ćete uskladiti duh i osjećaje pa ćete upisati tečaj joge ili meditacije. Ako tragate za poslom, otvara vam se zanimljiva prilika.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

Mogla bi vas privući osoba od koje će vas dijeliti dobni jaz, no to vas neće spriječiti da okušate sreću. Sviđat će vam se njezina zrelost i ozbiljnost, što su osobine koje i inače tražite u drugima.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

Previše ćete raditi i iscrpljivati se. To će se odraziti na vaše mentalno stanje pa ćete biti razdražljivi i skloni burnim reakcijama. Pronađite vrijeme za sebe i zaputite se na plažu ili u obližnje toplice.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

Izvjesne su promjene u radnoj sredini. Moguć je prelazak na novo radno mjesto, napredovanje ili prihvaćanje dodatnih zaduženja. Osrednje ćete se nositi sa stresom. Moguće su psihosomatske tegobe.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 20:00