StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za ponedjeljak: Bikovi nemojte kršiti prometna pravila, Djevice frustrira buka, Vage su romantične

Piše MOZAIK SD
27. svibnja 2024. - 08:01

Ovan

Osjetit ćete nalet pozitivne energije. Hrabro ćete se uhvatiti u koštac s teškoćama i krenuti tamo kamo se dosad niste usudili. Bit ćete uvjereni u dobar ishod svake akcije, a planeti će vas podržati.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

Bik

Nemojte se švercati u javnom prijevozu ili kršiti prometna pravila. Nepoštivanje reda neće proći bez posljedica. Mogli biste biti globljeni. Imate li nejasnoća na poslu, inzistirajte na razjašnjenju.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Sreća će biti na vašoj strani. Nađete li se u nezavidnom položaju, iznenadit ćete se kako će se brzo sve riješiti u vašu korist. To ne znači da se trebate svjesno stavljati u takve situacije i izazivati nevolje.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

 

Rak

Preispitivat ćete svoje odluke, ali ne opterećujte se prošlošću. Usmjerite energiju na sadašnjost i tekuće zadaće. Ne pripazite li na svoje riječi i postupke, mogli biste izazvati ozbiljan sukob.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

Lav

Smatrat ćete da dajete dobre savjete pa ćete se naljutiti ako ih netko ignorira. Ne možete utjecati na tuđe odluke pa se zato pomirite s time da ste im pokušali pomoći, a na njima je hoće li to iskoristiti.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

 

Djevica

Slabo ćete se snaći u stresnim situacijama, a posebno će vas frustrirati buka. Posvetite više vremena aktivnostima koje vas opuštaju. Počastite se pjenušavom kupkom ili novom frizurom. 

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

Vaga

Raspoloženi ste za romantiku, a neočekivan susret ispunit će vas slatkim iščekivanjem. Pravo je vrijeme da objavite rat pušenju ili suvišnim kilogramima. Bit ćete odlučni i nećete pokleknuti pred iskušenjima.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

Škorpion

Očekuje vas porast obaveza, no zbog više sile i čestih kašnjenja morat ćete improvizirati. Stres će ostaviti traga na vašem zdravlju. Moguće su nesanica, nervoza i probavne tegobe. Ograničite kofein.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

Strijelac

Partner će vam zamjerati zaokupljenost obvezama, no na njegove ćete prigovore uzvratiti napadom. Niste spremni uvažiti kritiku, pa ni onu koja je na mjestu. Preporodit će vas boravak na zraku.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

Jarac

Pokušat ćete odagnati napetost obilnim konzumiranjem hrane i pića, ali to bi vas moglo umrtviti. Pronađite bijeg od stresa i nervoze u malim stvarima i druženju s obitelji ili se posvetite hobiju.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

Vodenjak

Privlačni ste i svjesni svog šarma i dojma koji ostavljate. Pred samcima je flert koji bi se mogao razviti u nešto ozbiljno. Ako ste nezaposleni, razmišljajte izvan okvira i odvažite se na originalan potez.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

 

Ribe

Nemojte gajiti nerealna očekivanja od nedavnog poznanstva. Osoba koju priželjkujete sad nije voljna za vezivanje. Posvetit ćete se spremanju stana ili obiteljskim obavezama, no to neće proći bez živciranja.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. lipanj 2024 21:05