StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU?

Horoskop za četvrtak: Blizanci će zadivit šefa, Djevice su odgovorne i ispunjavaju obećanja, Škorpioni su razdražljivi

Piše MOZAIK SD
25. srpnja 2024. - 08:01

OVAN

U ljubavi ćete biti hrabri i direktni. Sami ćete stvarati prilike. Inicijativa će vam se isplatiti i omogućiti da se približite simpatiji. Slobodno vrijeme provodit ćete aktivno, predajući se raznim sportovima.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

BIK

Kućanska pitanja obuzet će vam misli. Mogli biste izdvojiti veći novčani iznos za preuređenje doma. Nađete li se u nedoumici, postupite kako vam savjest nalaže. Slušajte sebe i nećete pogriješiti.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

Zadivit ćete šefa i kolege znanjem. Svidjet će im se što baratate s mnogo informacija koje se ne tiču nužno vašeg posla, ali mogu biti od koristi. Zaputite li se u noćni provod, smiješi vam se zanimljiv susret.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

RAK

Pažnju će vam zaokupiti novčana pitanja. Na pameti će vam biti otplata kredita, podmirivanje dugova i plaćanje računa. Nekima će se ukazati prilika odrađivanja dodatnog posla za pristojan honorar.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

LAV

Samci će biti uspješni u zavođenju, dok će parovi biti neraskidivo povezani ljubavnim sponama. Međusobno ćete priređivati romantična iznenađenja i održavati iskru živom. Dan je sjajan za poslovne pregovore.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

Ljudi će se oslanjati na vas. Bit ćete odgovorni i ispunjavati obećanja, no pojedinci bi mogli to zlorabiti. Povucite crtu osjetite li da netko nema čiste namjere. Potrebno vam je znatno više odmora i sna.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

Izlazit ćete, posjećivati razna mjesta i odlično se zabavljati. Steći ćete nova poznanstva i obnoviti stara prijateljstva. U poslu ćete koristiti veze i poznanstva kako biste si olakšali pojedine situacije.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

ŠKORPION

Razdražljivi ste i nepromišljeni. Mogli biste se zbog sitnice naljutiti na partnera i razmišljati o raskidu, ali nemojte se zalijetati. Budite smireni i izbjegavajte rizike u poslovnim i novčanim odlukama.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

STRIJELAC

Nemojte odgađati za sutra što možete obaviti danas. Dovršite započete poslove makar zbog toga morali odgoditi dogovore s prijateljima. Iskoristite nalet energije i koncentracije. Pripazite na koljena i zglobove.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

Tko od vas bude promišljen proći će najbolje. Uvidjet ćete da su strpljenje i razrađena strategija najizgledniji put do uspjeha. Ako vas netko povrijedi ili prevari, nećete mu to olako oprostiti.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

Ako ste u vezi, mogući su nesporazumi. Partner i vi pogrešno ćete shvaćati riječi druge strane i vjerovati da ste meta napada. Razdražljivi ste i napeti, no plivanje i rolanje vratit će vam osmijeh.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

Imate puno obaveza i nećete znati odakle početi. Organizirajte se tako da odgodite sve zadatke koji nisu prioritet i ne gubite vrijeme na sitnice. Ne posežite za niskim udarcima u raspravama.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 2

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 15:09