StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za petak: Ovnovi će morati duže ostati na poslu, Blizanci su preumorni, Ribe imaju dobre prijatelje

Piše MOZAIK SD
22. prosinca 2023. - 08:01

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Morat ćete duže ostati na poslu zbog izostanka nekoliko suradnika. Navečer će vas jedan poznanik oraspoložiti svojim šarmantnim ponašanjem i velikodušnošću. Moći ćete se opustiti.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Posao ide u dobrom smjeru, kolege vas cijene, no u vama tinja neki nemir. Kad je u pitanju ljubav, prisutan je crv sumnje pa će vam partnerove izlike zvučati nekako šuplje.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Mogla bi vas uhvatiti prehlada ili grlobolja. Bit ćete preumorni za slušanje partnerovih prijedloga. Nećete paziti na svoje izjave i držanje pa će on steći dojam da vam dosađuje.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Obavljanje nekoliko poslova u isto vrijeme pridonijet će pogreškama u radu, dok bi neoprezno rukovanje kućanskim aparatima moglo uzrokovati štete ili kvarove u vašem domu.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Ponašanje bliske osobe neće vam se svidjeti. Pokazat će dozu nezrelosti na koju niste navikli. Nećete se moći suzdržati da joj ne odgovorite na grub način. Kontrolirajte se.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Mlađi kolega ili poznanik pokazat će veliko zanimanje za vas. Iako će vam to pomalo smetati, predomislit ćete se nakon što u razgovoru s njim uvidite koliko imate sličnosti.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Jasnije ćete sagledati stvari koje su vam se činile zbrkane i zamršene. Ako ste pasivno puštali da život teče pored vas, trgnut ćete se i pohitati nadoknaditi propušteno.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Okončat ćete obaveze pa se prebaciti na ljepše stvari. Nastojat ćete provesti slobodno vrijeme daleko od poslovnog okruženja, najbolje s nekim tko vam ulijeva puno povjerenje.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Ljubavni partner neće se moći požaliti na vas. Bit ćete veseli, zabavni i bezbrižni. Čak i ako zaključi da ste hiroviti, morat će priznati da imate mnogo stila i šarma.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Izvucite se iz vlastitih okvira, pokažite više razumijevanja i topline prema bližnjima i nećete požaliti. Ako imate djecu, organizirajte izlet u park prirode ili zabavni centar.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Financijske nedoumice uvelike će utjecati na vaš privatni život. Ako je vaš partner ili netko od članova obitelji trošio iznad mogućnosti, teško ćete izbjeći oštru prepirku.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Niknu li ikakvi problemi, možete se osloniti na dobre prijatelje koji će vam prikočiti upomoć. Osoba koja vam se sviđa potvrdno će odgovoriti na vaš zahtjev za prijateljstvom.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 23:21