StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU?

Horoskop za petak: Jarce će pratiti pogledi, a bikovi će zračiti posebnim sjajem; Djevice, pazite se nesmotrenih odluka

Piše MOZAIK SD
9. kolovoza 2024. - 06:30

Ovan

Bacit ćete se na poslovne zadatke, a energija i izdržljivost omogućit će vam da prebrodite teškoće s kojima ćete se susretati. Nećete dopustiti da vas zastoji i kašnjenja skrenu s puta. Počasite se dostavom hrane.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

Bik

Zračit ćete posebnim sjajem i toplinom koja će privlačiti ljude. Netko će vas pokušati zavesti pa će vas častiti pićem, večerom ili poklonima. Nećete biti imuni na grandiozne geste pa ćete se upustiti u strastvenu vezu.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Ako ste u vezi, inzistirat ćete na razgovoru koji će odagnati dvojbe o budućnosti s voljenim. Nesigurni ste i potrebna vam je garancija da dragi želi isto što i vi. Sportske aktivnosti oslobađat će vas napetosti i stresa.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Rak

Parovi neće požaliti ako otputuju. Nova sredina pomoći će vam da zaboravite na sve brige i uživate jedno u drugome. Rakovi koji provode dan na poslu trebaju se paziti nesporazuma i izbjegavati tračeve.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Lav

Šarmantni ste i privlačni. Smjelim odjevnim kombinacijama ističete tjelesne adute. Godit će vam pažnja, a komplimenti vas ispunjavati samopouzdanjem. Tragate li za ljetnom romansom, imat ćete sreće.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Djevica

Pazite se nesmotrenih odluka. U razdoblju ste kada su pogreške izglednije nego inače pa je neophodno da budete promišljeni i fokusirani. Krećete li na put, ostanite prisebni dođe li do gužve i zastoja u prometu.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Vaga

Privlačit će vas miris zabranjenog voća. Zainteresirat će vas netko tko nije dostupan. Razmislite o posljedicama ulaska u vezu sa zauzetom osobom. Ne dajte da vam strasti pomute razum. Pazite se uboda komaraca.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Škorpion

Upoznat ćete zanimljivu osobu, a poruke koje ćete razmjenjivati unijet će puno uzbuđenja u vašu svakodnevicu. Imat ćete dojam da ste konačno naišli na nekoga tko može zadovoljiti vaše tjelesne i umne apetite.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Strijelac

Bit ćete umorni i neraspoloženi za druženja i razgovore. Ako vam ukućani ne budu davali mira, reagirat ćete grubo i otresito. Požalit ćete svoje reakcije, no šteta će biti napravljena. Klonite se alkohola.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Jarac

Osvajat ćete pažnju dostojanstvenim držanjem. Pratit će vas pogledi, što će vam laskati. Naiđete li na nekoga osobito zanimljivog, uvući ćete ga u razgovor. Ako ste na putovanju, doživjet ćete nezaboravna iskustva.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Vodenjak

Ljubavna zbivanja iziskuju veću samokontrolu. Ako ne želite dovesti u pitanje postojeću vezu, odolite čarima šarmantne osobe koja vas pokušava zavesti. Kada je riječ o novcu i poslu, izbjegavajte veće rizike.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Ribe

Nemojte pridavati značaj ljudima i situacijama koje nisu vrijedne pažnje. Ne doživljavajte previše osobno kritike koje će vam uputiti bliska osoba ili suradnik. Imajte na umu da je iskren i da vam zbilja želi pomoći.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. rujan 2024 07:41