StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za petak: Bikovima je emocionalni život zamršen, Rakovi traže dokaze, Ribe su željne razgovora

Piše MOZAIK SD
15. prosinca 2023. - 08:01

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

U vama će bujati nervoza koja bi vas mogla natjerati na nagle poteze i pretjeranu agresivnost. Sukobit ćete se s kolegama koji zabušavaju i neozbiljno shvaćaju obaveze.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Emocionalni život bit će zamršen. Bit ćete pod pritiskom da zbog drugih prikažete svoj brak savršenim. Probajte se baviti onim što vas zanima – ne robujte tuđim željama.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Neke vijesti ispunit će vas nervozom. Mučit će vas problemi sa sinusima ili probavne tegobe. Ljubav i podrška bližnjih najviše će vam pomoći da se uspješno nosite s problemima.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Morat ćete rješavati obiteljska imovinsko-pravna pitanja. Netko od rodbine mogao bi tražiti više od onoga što mu pripada, no vi nećete pristati ni na što što bez dokaza.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Zavidni pojedinci spremni su vam naškoditi. Mogle bi vas pratiti spletke i tračevi koje je najbolje ignorirati. Krenete li se opravdavati, samo ćete dati povod tuđim sumnjama.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Nećete se moći dugo zadržati na jednom mjestu. Neprestano ćete tražiti neki oblik posla ili komunikacije koji bi vam zaokupio pažnju. Zabavite se kuhanjem i pečenjem kolača.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Zanemarit ćete privatni život, usprkos obećanju da ćete se više posvetiti obitelji. Mogli biste se razočarati budete li previše očekivali od onih koji olako daju lijepa obećanja.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Bavite li se timskim radom, vaš doprinos pokazat će se ključnim. Pohvale će vam povećati radni elan i samopouzdanje. Navečer ćete se posvetiti ljubavi i ljepšoj strani života.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Bit ćete vrlo aktivni psihički i fizički, no prekomjerno tjelesno naprezanje izložit će vas upali mišića. Ako ste nedavno bolovali, radije se držite lagane šetnje.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Gledat ćete drugim očima na jednu osobu. Upravo kroz odnos koji se dosad držao u okvirima prijateljstva spoznat ćete da baš nekog takvog želite za svog ljubavnog partnera.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Zaželjet ćete se mira i malog predaha od obaveza. Izbjegavat ćete pojedince koji su bahati, brzi i naprasni. Najbolje ćete se slagati s jednim naizgled rezerviranim kolegom.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Izuzetno aktivan i dinamičan dan na poslu odvest će vas korak bliže završnoj fazi poslova za ovu godinu. Bit ćete željni razgovora s prijateljem kojeg dugo niste vidjeli.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. lipanj 2024 02:46